Zalon van Zalando

Zalon van Zalando.

Ook de grootste kleding webshop van Nederland heeft haar eigen personal shopper dienst gelanceerd. Dit is niet alleen goed nieuws voor alle modebewuste mannen en vrouwen in Nederland. Maar betekend ook veel goeds voor de kledingboxen. Zalon van Zalando is hun kledingbox / online styling dienst en toont dat ook Zalando mogelijkheden in deze niche van de kledingbranche ziet. Daarnaast heeft Zalon van Zalando een groot verschil op de andere kleding box diensten.

Zalon van Zalando.

Je hebt vast weleens gehoord van de online styling diensten zoals The Cloakroom, Outfittery, B-Dressed en of Scottybons. Dit zijn allen personal shopping diensten. Ook Zalon van Zalando is zo,n online personal shopping dienst, waar een stijlexpert vroeger gewoon kledingadviseuse genoemd, voor jou aan de slag gaat om een nieuwe outfit te creëren. Nooit meer outfitstress en altijd netjes en goed gekleed voor de dag komen. Het grote verschil met Zalon is dat dit de eerste kledingbox dienst is waar zowel mannen als vrouwen gebruik van kunnen maken.

Hoe werkt het?

In grote lijnen werk Zalon hetzelfde als bijvoorbeeld Scottybons voor vrouwen of The Cloakroom voor mannen. Het enige grote verschil is dat Zalon voor heren en dames is. Het begint met het aanmaken van een stijlprofiel op de website van Zalon. Daar geef je precies aan wat je voorkeuren, stijl, je maten zijn. Wat voor lichaamsbouw je hebt en wat je absoluut niet mooi vind. op basis van jouw persoonlijke gegevens wordt er een stijlexpert aangewezen die contact met je opneemt om je wensen en stijl nog even te finetunen en je beter te leren kennen. Zo kan je de kledingadviseuse in het gesprek om advies vragen en kan ze vragen beantwoorden.

Nu gaat de stylist voor je aan de slag met het creëren van een passende nieuwe outfit. Voordat deze naar je opgestuurd wordt, krijg je eerst nog een voorbeeld via de e-mail opgestuurd waarop je nog kan aangeven of iets anders moet etc. Zodra het in orde is wordt de nieuwe outfit in een mooie kledingbox naar je opgestuurd en kun je eenmaal thuisbezorgd alles op je gemak passen en in je eigen spiegel bekijken. Net als bij elke andere dienst heb je nu enkele dagen de tijd en betaal je pas achteraf voor het geen wat je houd. Wat je niet wilt stuur je gratis retour en krijg je alleen een factuur voor de kleding stukken die je houd.

Jouw eigen persoonlijke stylist. Een personal shopper die met haar of zijn ervaring in de kleding en fashion branche voor jou nieuwe outfits bedenkt. Dit op basis van jouw wensen en smaak. Deze dienst kan je voor veel doeleinden inzetten en heeft enkele leuke voordelen. Zo is het elke keer weer een verrassing. Je verwend jezelf met een nieuwe outfit net alsof je het cadeau krijgt. Maar ook wanneer je naar een bepaalde outfit voor een specifieke gebeurtenis zoals een feestje of een diner nodig hebt. Kun je jouw stijlexpert om advies vragen.

Wat kost Zalon?

Net als dat je je voorkeuren en smaak door geeft aan de stylist, kun je ook je budget aangeven. Zalon maakt gebruik van het hele assortiment van Zalando en daarom zijn de mogelijkheden tot het creëren van outfits eindeloos. Dit kan dus tegen elk budget en staat er geen vast bedrag voor. Het advies, de bezorging en het eventuele terug sturen van de kleding is helemaal gratis.

Zalando.

Zalon is van Zalando, en daarmee heeft de personal toegang tot de grootste modecollectie van Europa. De mogelijkheden zijn daarom echt eindeloos en kun je tegen elk budget al een kledingbox bestellen en gebruik maken van een personal shopper. Daarnaast betaal je niet voor de dienst. Maar allen voor de kleding en accessoires die je wilt houden. Je betaald hiervoor dezelfde prijzen als wanneer je deze zelf bij Zalando zou bestellen.

Kenmerken van Zalon.

  • Gratis online stijlexperts.
  • Persoonlijk advies.
  • Kledingbox voor mannen en vrouwen.
  • Achteraf betalen voor wat je houd.
  • Gratis retour sturen.

Naar Zalon   

Reageer