7 redenen om een kledingbox te kiezen

7 redenen om een Kledingbox te kiezen.

Nieuwe kleding kopen kan een tijdrovend klusje zijn. Soms is het leuk om de stad in te duiken en er een leuke dag van te maken, waarin je de leukste straatjes en boetiekjes van de bekendere grote steden in Nederland gaat ontdekken. Maar of je nou op zoek bent naar herenkleding of vrouwenkleding, je hebt niet altijd tijd om een dagje of zelfs een paar uur te kleding shoppen. Soms heb je snel een nieuwe outfit nodig voor die nieuwe baan of de speciale gelegenheid. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je van gemak houdt. Hier komt de kledingbox natuurlijk als de beste optie om de hoek kijken. Maar gemak is niet het enige voordeel van een kledingbox. Daarom hebben wij hieronder 7 redenen om een kledingbox te kiezen.

7 redenen om een kledingbox te kiezen.

Toen we deze website net opgericht hadden, hebben we al eens 10 voordelen van een kledingbox voor je in dit blog gezet. Vandaag geven we je nog eens 7 redenen om een kledingbox te kiezen.

1. Tijd en gemak.

Laten we beginnen met het meest voor de hand liggende voordeel van de kledingbox. Je hebt niet altijd de tijd om nieuwe kleding te kopen. Soms heb je snel een nieuwe broek of overhemd nodig. En soms een hele nieuwe outfit voor een speciale gelegenheid, zoals een feestje of misschien zelfs wel een sollicitatie of business meeting. Wat je ook gaat doen, tijd is er niet altijd en dan kun je een beroep doen op de expertise van jouw persoonlijk stylist die een gepersonaliseerde box bij je thuisbezorgd.

Tijd en gemak

2. Gepersonaliseerd en echt jouw eigen unieke stijl.

Omdat je eerst een persoonlijk gesprek met een online personal shopper / stijlexpert hebt. Kan die je echt goed leren kennen en zo meer te weten komen over wat jouw stijl is. Met deze informatie kan de kledingadviseuse outfits voor je samenstellen die echt bij je passen en je een eigen stijl geven. Jouw stijl! Zo,n gesprek kan via de telefoon, maar het liefst doen ze dit nog via Skype of Face-time.

3. Kwaliteit.

Welke kledingdienst je ook kiest. Kwaliteit staat bij allen voorop. Het doel is om je te voorzien in gemak, dat gemak moet natuurlijk wel compleet zijn en erg goed. Het kan niet zo zijn, dat je gebruik maakt van een kledingbox dienst en vervolgens in bezig bent met retourneren en e-mailen omdat de kwaliteit slecht is. Kwaliteit en duurzaamheid staan bovenaan zonder dat dit direct meteen voor de hoogste prijs gaat. Er wordt gebruik gemaakt van de beste kledingmerken. Ook hanteren alle kledingbox diensten een niet goed geld terug garantie.

4. Inspiratie en nieuwe kleding.

Omdat je zelf niet in de kledingbranche werkzaam bent, weet je ook niet het fijne ervan. Wat zijn de nieuwe trends, wat is er uit de mode en wat kan echt niet meer? Met de expertise van de personal shoppers krijg je altijd de nieuwste mode en stijl thuisbezorgd. Zij weten precies wat er allemaal trending is op het mode gebied en kennen de laatste ins en outs. Deze kennis combineren ze met jouw persoonlijke voorkeuren om je zo outfits te geven waar je nieuwe kleding bij tegen komt. Kleding die je zelf niet zo snel zou vinden.

5. Niet duurder dan de winkels.

Bij een kledingbox worden eerlijke prijzen gehanteerd. Er wordt geen extra geld gerekend voor het stijladvies en alle tijd en aandacht die je online personal shopper in jou stopt. De kleding die je bij een kledingbox krijgt is van de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs, en betaal je dus nooit meer dan wat je in de winkel zou betalen wanneer je zelf gaat shoppen. In feite zou je dus kunnen zeggen dat het stijladvies gratis is.

6. Zakelijk en persoonlijk succes.

De stijlexperts weten niet alleen veel van mode en fashion. Ze weten ook veel over de kleding etiquette’s. Persoonlijke verzorging speelt een grote rol in je succes, of dat nou zakelijk of voor persoonlijke doeleinden is. Zo weten de kledingdeskundigen goed hoe je zakelijk gekleed kunt gaan en zelfs een goede indruk kunt achter laten door alleen je kleding al. Zo is er voor elke gelegenheid wel een andere etiquette en kun je hier gebruik van maken voor meer persoonlijk en zakelijk succes.

zakelijk succes

7. Trends.

De kledingbox stijlexperts weten alles over de laatste trends. Jij wordt volgens deze trends gekleed en zo loop je er altijd verzorgd, netjes en zelfverzekerd bij.

Zoals je met bovenstaande 7 redenen om een kledingbox te kiezen kunt zien, is het een leuke manier om nieuwe kleding te ontdekken en er altijd verzorgd en netjes volgens de laatste mode trends bij te lopen. Er zijn veel verschillende kledingboxen beschikbaar die allemaal weer met andere merken en stylisten werken. Voor mannen heb je bijvoorbeeld de Kledingbox van House of Einstein, The Cloakroom en Outfittery. Je vind ze allemaal in dit blog over de kledingbox voor mannen. Voor vrouwen zijn er ook een aantal diensten beschikbaar die vind je in ons blog over kledingboxen voor vrouwen.

Naast de verschillende diensten voor mannen en voor vrouwen heb je ook nog de curated kleding service van Zalando – Zalon. Die zich op zowel mannen als vrouwen richt en misschien wel het grootste assortiment fashion van Nederland heeft.

Wat is jouw favoriete kledingbox?

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.