b-dressed

B-Dressed, de kleding box voor vrouwen.

Kledingboxen zijn erg populair, dat er meer box aanbieders zijn voor mannen dan voor vrouwen zou je net zo logisch als onlogisch kunnen vinden, vrouwen houden namelijk ontzettend van mode, fashion, shoppen en verrast worden, mannen houden ook van mode, maar minder van shoppen. Toch zijn er ook kledingboxen voor vrouwen. B-Dressed is er daar een van.

Naar B-Dressed   

Wat is B-Dressed?

B-Dressed verschilt niet heel veel van de kleding box aanbieders zoals: The Cloakroom, Oufittery of The House Of Einstein, het grote verschil is dat B-Dressed een kleding box voor vrouwen is en de andere voor mannen. Verder verschilt er niet veel aan het concept. Via de website kun je je aanmelden, je doet eerst een stijlquiz waarin je een aantal vragen gaat beantwoorden, die betrekking hebben op je stijl, smaak etc. Daarna kies je welke box je wilt. De online personal shopper zal kort daarna contact met je opnemen om de verdere wensen te bespreken, even kennis te maken om zo voor jou de beste outfit of fashion te kunnen samenstellen.

Zodra de personal shopper de kleding heeft samengesteld in de kledingbox, zal deze bij je thuisbezorgd worden, en kun jij in alle rust alles passen. Wat je niet mooi vind kun je eenvoudig terug sturen, je betaald alleen voor hetgeen je wilt houden.

B-Dressed kledingboxen en prijs.

Je kunt uit 3 formaten kledingboxen kiezen, onder de namen Kylie, Kendall en Kim hebben ze 3 formaten.

  • Kylie = € 250,- hier zitten +/- 5 items in.
  • Kendall = € 350,- hier zitten +/- 6 items in.
  • Kim = € 450,- hier zitten +/- 7 kledingstukken en of andere fashion items in.

Deze boxen zijn een indicatie net als de hoeveelheid kledingstukken en of andere accessoires, je kunt in je persoonlijke gesprek met de stijlexpert / personal shopper zelf aangeven hoeveel kledingstukken je wilt ontvangen.

De B-Dressed stijlquiz.

Dit is de eerste stap in het bestellen van een kledingbox, door het invullen van een aantal vragen, krijgt jouw online personal shopper een goed beeld van van jou, wat je persoonlijkheid is, je smaak en stijl, wat voor een soort lichaam je hebt.  Hierna kies je een kledingbox uit, betaal je en kort daarna zal de personal shopper contact met je opnemen om je wensen en maten te bespreken.

B-Dressed reviews en het team.

Op de website van de kledingbox aanbieder kun je onder het kopje reviews lezen van mensen en hun ervaringen met de kledingbox, daarnaast kun je onder het kopje “Het Team” de stijlexperts / kledingadviseuses en personal shoppers van B-Dressed leren kennen. Je vind er informatie over wie ze zijn, waar ze van houden, en wat hun sterke punten zijn.

Kenmerken B-Dressed.

  • Kleding box voor dames.
  • Geen abonnement.
  • Ook bezorging in België.
  • Normale retail prijzen.
  • Betalen met iDEAL, creditcard of Afterpay.

Naar B-Dressed   

B-Dressed ervaringen.

Wij zijn erg nieuwsgierig naar jouw B-dressed ervaringen, en nodigen we jouw uit om deze met ons en de bezoekers van onze website te delen. Dat kun je doen door onderstaand reactieveld te gebruiken of het contact formulier. Ben je als man opzoek naar een kleding box? Kijk dan eens bij The Cloakroom of The House Of Einstein.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.