best geklede ondernemer 2018 - Jorg Ruis

Best geklede ondernemer 2018 – Jorg Ruis.

Er zijn een aantal awards / prijzen die pas aan het einde van een jaar worden gegeven. En je dus als winnaar van vorig jaar verder mag. Bij de prijs voor best geklede ondernemer is dat een ander verhaal. De winnaar van 2018 is nu al bekend en mag zich een jaar lang de beste geklede ondernemer 2018 noemen.

Prijs voor best geklede ondernemer 2018 uitgereikt door House Of Einstein.

Deze prijs is een initiatief van House of Einstein, een personal shopping service waarbij je een kledingbox thuisbezorgd krijgt op basis van jouw stijl, en samengesteld door een personal shopper ook wel stijlexpert genoemd. Meer informatie over House of Einstein en hun kleding box service vind je op deze pagina.

De winnaar van dit jaar.

Dit jaar mag Jorg Ruis de man achter het bedrijf Culture Builders zich zelf een jaar lang de best geklede ondernemer van 2018 noemen. Volgens de 5 koppige jury kleedt Jorg zich met een veelzijdige stijl met lef. De 2e en 3e plek gingen naar de andere ondernemers Alfredo Silva (oprichter van Formanteel). En Eduard Schaepman (Tribes-oprichter).

De jury bestond dit jaar uit de volgende personen:

  • Boris Veldhuijzen van Zanten – Oprichter The Next Web.best geklede ondernemer jury 2018
  • Frank van der Lende – Radio 3FM DJ en Modeblogger.
  • Remy Gieling – Hoofdredacteur bij Sprout.
  • Leanne Hermans – Van Linda, Digitaal en Het Bureau.
  • Sander Schimmelpenninck – Hoofdredacteur bij Quote.

2e editie van de best geklede ondernemer awards.

Dit is de tweede keer dat House of Einstein deze award voor best geklede ondernemer van 2018 uitreikt. Het doel hiervan is om de Nederlandse man meer te inspireren en met meer lef zijn zakelijke kleding uit te kiezen. Volgens oprichtster Mei Ling Tan komen ondernemers langzaam maar zeker steeds meer in de spotlights te staan. Daarmee krijgt deze groep van succesvolle ondernemers, meer een lichte status als bekende Nederlander. Daarmee krijgen zo ook indirect de verantwoording om zich goed te kleden. Het zegt tenslotte ook iets over je bedrijf.

Hoe werkt deze prijsuitreiking?

Nadat er een selectie is gemaakt van 10 gekwalificeerden voor de best geklede ondernemer. Is het aan het publiek om op hun favoriet te stemmen. Hieruit volgt een top 3 gekozen door het publiek en is het de taak voor de jury om uit deze 3 favorieten een winnaar te kiezen. Dit gebeurde dit jaar op 20 februari in een Amsterdams restaurant waar de jury op basis van beeldmateriaal ,achtergrond informatie en verschillende criteria hun keuze maakte. Criteria die belangrijk waren voor de jury zijn elementen zoals: lef, eigenheid, sokken, en hoe een ondernemer zijn kledingstijl laat werken voor zijn bedrijf.

Hieronder een overzicht van de complete top 10 van 2018.

1.     Jorg Ruis – Culture Buildersalfredo-silva nummer 2 best geklede ondernemer 2018 

2.     Alfredo Silva – Fromanteel

3.     Edouard Schaepman – Tribes

4.     James Veenhoff – Fronteer Strategy

5.     Olaf Hussein – Olaf Hussein

6.     Rogier Thewessen – Young CapitalEduard Schaepman nummer 3 best geklede ondernemer 2018

7.     Kees Zegers – Nu.nl

8.     Simo Zbiri – Thirty5ive

9.     Martijn Lusink – Oger

10.  Quirijn Bolle – Marqt

 

Meer informatie over de best geklede ondernemer awards vind je op – https://bestgekledeondernemer.nl.

Wil jij je ook laten stijlen door House of Einstein en of meer weten over deze persoonlijke shopping service? Klik dan op onderstaande knop en vul vrijblijvend het intake formulier in.

Naar House Of Einstein  

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.