Bijenkorf Personal Styling

Bijenkorf Personal Styling – Je eigen personal shopper.

Steeds meer kleding winkels en retailers breidden hun assortiment uit met een kledingbox. Zo heeft onlangs het bekende mannen merk Oger een kledingbox geïntroduceerd onder de naam ‘The Personal Advisor’. En heeft ook de Bijenkorf nu een vergelijkbare dienst die ze Bijenkorf Personal Styling noemen. Daarnaast heeft de Bijenkorf ook nog een personal shopper dienst, deze twee kunnen verwarrend zijn om dat ze in de eerste instantie op elkaar lijken. Hieronder gaan we het daarom uitleggen en je meer vertellen over Bijenkorf Personal Styling.

Naar Bijenkorf Personal Styling   

Bijenkorf Personal Styling.

Dit is de kledingbox van de Bijenkorf. Om van de online personal styling dienst gebruik te kunnen maken, meld je je eenvoudig aan via de website van het grote warenhuis. Het bestellen van een kledingbox bij de Bijenkorf werkt in grote lijnen hetzelfde als bij elke andere aanbieder in deze markt. Een team van enthousiaste personal stylisten helpt je dan graag met het samenstellen van een of meerdere nieuwe outfits. Dit is in feite jouw online personal shopper van de Bijenkorf. Deze moet je niet verwarren met de andere dienst van het warenhuis. Namelijk de personal shopper.

Personal shopper bij de Bijenkorf.

Om de verwarring weg te halen en duidelijk te zijn, willen we dit even vermelden. Bij de Bijenkorf kun je namelijk naast je eigen online personal shopper, ook gebruik maken van een echte personal shopper. Deze dienst wordt aangeboden en kun je gebruiken wanneer je fysiek bij de Bijenkorf gaat winkelen. Er is een heuse exclusieve Personal shopping Lounge aanwezig waar Personal Shopper Marjo je graag helpt met je styling en de aanschaf van nieuwe fashion. Deze personal shopping dienst lijkt dus op de online variant maar is meer de traditionele vorm van een personal shopper.

Personal Styling – De Bijenkorf Kledingbox.

Opletten! Nu je weet van het bestaan van de twee verschillende maar toch erg verwante diensten van de Bijenkorf zijn we weer terug bij de Bijenkorf Personal Styling. Met andere woorden de kledingbox waar je gebruik maakt van online stylisten die hun kennis en ervaring gebruiken om jou te helpen aan een nieuwe outfit.

Hoe werkt het?

In grote lijnen werken ze bij deze dienst hetzelfde als bij alle andere genoemde kledingbox aanbieders op onze website. Echter maken ze bij de Bijenkorf geen gebruik van een online vragenlijst of intake-formulier. Het enige wat je hoeft te doen is via onderstaande knop naar de website te gaan. Je komt dan direct op de juiste pagina terecht. Hier wordt onder andere het team van personal online stylisten aan je voorgesteld en kun je kennis maken met: Fleur, Kirstie, Lisa, Annick en Julie. Dit zijn de online personal stylisten van de Bijenkorf die graag een kledingbox met nieuwe kleding naar je opsturen.

Bijenkorf personal stylisten

Op deze pagina kun je je eenvoudig aanmelden voor de dienst. Dit doe je door je: naam, e-mail en telefoonnummer in te vullen. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je ene bevestigingsmail waarin je wordt geïnformeerd dat een van de stylisten binnen 24 uur contact met je zal opnemen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt er een profiel voor je gemaakt, waarin je wensen en voorkeuren worden vastgelegd. Vanaf hier gaat jouw persoonlijke shopper voor je aan het werk om een mooie outfit voor je te creëren.

Bijenkorf Personal Styling aanmelden

Voor mannen en vrouwen.

De Bijenkorf personal styling service is voor zowel mannen als vrouwen en voor alle leeftijden. Jong, oud, dik of dun. Iedereen kan gebruik maken van de kledingbox dienst van de Bijenkorf. Daarmee zijn ze de tweede kledingbox die voor mannen en vrouwen zijn. Na het succes van de heren kledingboxen van onder andere Outfittery, The Cloakroom en House Of Einstein. en de vrouwen box van Scottybons. Sprong Zalando meteen in op het gat in deze markt met hun versie van een kledingbox die voor zowel mannen als vrouwen is. Speciaal hiervoor richtte het bedrijf Zalon by Zalando op. De online personal shopping ervaring.

Wat zijn de prijzen en merken die er gehanteerd worden?

Hier is weinig over te vinden op de website van de Bijenkorf Personal Styling dienst. Wat we wel kunnen concluderen is dat je net als bij elke aanbieder, kunt aangeven wat je budget is zodat de personal shopper binnen je budget blijft met het samenstellen van een outfit. Daarnaast gebruikt de Bijenkorf Personal Styling hun eigen assortiment zoals je dat in het warenhuis en op de website kunt vinden. Mocht je vaker bij het warenhuis geweest zijn, dan weet je ongeveer welke merken er gebruikt worden en dat de Bijenkorf uitsluitend kwaliteit verkoopt.

Bijenkorf Personal Styling   

Personal Gift – Cadeaukaart.

Tot slot kun je de dienst ook cadeau doen aan iemand anders met de Bijenkorf Cadeaucard speciaal voor de personal styling dienst. Deze kun je via onderstaande knop vinden en bestellen. Dit is een leuke manier om iemand nieuwe kleding cadeau te doen. in plaats van geld of een standaard cadeaubon, geef je iemand nu een leuke ervaring met de personal styling service van de Bijenkorf. Je kunt deze cadeaukaart vanaf € 50,- bestellen. En kiezen voor bedragen van € 100,- € 200,- of € 500,-. De kaart wordt in een fraai doosje geleverd. Klik hieronder rop de knop voor meer informatie over de Cadeaukaart.

Cadeaucard – Personal Styling

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.