een complete look en outfit shoppen

Een complete look en outfit shoppen, zo doe je dat.

Er zijn tegenwoordig vele manieren om kleding te shoppen, tussen de vele online kledingshops heb je ook kleinere diensten die het shoppen persoonlijker maken. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer je opzoek bent naar een complete outfit die bij je past. Ideaal dus voor een complete look en outfit shoppen.

Een complete look en outfit shoppen.

Deze kledingdiensten vooral kledingboxen genoemd, worden inmiddels onder meerdere namen verstaan, zo is kledingbox de meest gebruikte term maar ook termen als online personal shopper, curated fasion en een online kleding styliste zijn de termen waarmee mensen deze kleding diensten mee aanduiden. Inmiddels heb je een flink aantal bedrijfjes die zich hiermee bezig houden en allemaal weer hun eigen unique selling points hebben. Wat de verschillen zijn tussen deze diensten zijn vooral de merken kleding en de doelgroep die ze willen aanspreken met hun styling en kleding keuze.

complete look en outfit shoppen

Hoe werkt dit?

Mocht je het nog niet weten, het is heel simpel: Via de website van een van de kledingboxen voor mannen of vrouwen, kun je je aanmelden. Je krijgt dan een vragen lijstje om alvast wat details met je door te nemen zodat ze meer te weten komen over je stijl en smaak. Vervolgens neemt een online personal shopper, oftewel een kledingadviseuse contact met je op voor een persoonlijk gesprek. Dit gesprek dient om je nog iets beter te leren kennen zodat de expert een perfecte outfit kan samenstellen die helemaal bij jou leefstijl past.

Na dit kennismakings-gesprek gaat jouw personal shopper voor je aan het werk om een nieuwe complete look en outfit samen te stellen. Deze krijg je vervolgens binnen enkele dagen netjes thuisbezorgd. En kun jij je nieuwe outfit in je eigen comfort passen om te zien of het past en staat. Zo doe je een complete look en outfit shoppen.

Welke kledingboxen zijn er?

Er zijn zowel boxen die zich alleen op mannen of alleen op vrouwen richten. Maar er zijn ook boxen die zich op zowel herenkleding als dameskleding richten. In dit artikel dat we hier hebben gepubliceerd vind je alle kledingboxen voor mannen. Enkele noemenswaardige namen hierin zijn: House of Einstein, Outfittery en Zalon. Ook voor dames is er voldoende keus, deze vind je in ons apart geschreven blog over de kledingbox voor vrouwen.

Zelf een complete look en outfit shoppen.

Je kunt natuurlijk ook zelf een nieuwe complete look en outfit shoppen. Dit kun je doen door lekker een hele dag ouderwets te gaan winkelen. Hier heb je helaas niet altijd de tijd voor. Dit kan natuurlijk ook online, je kunt het web afstruinen naar die leuke nieuwe en unieke fashion items, en zo zelf een complete look en outfit shoppen. De nadelen hiervan is dat je dan bij meerdere webshops moet gaan bestellen en dus elke keer weer die verzendkosten moet betalen, waardoor een beetje nieuwe kleding meteen veel duurder wordt. Shoppen op een website kan natuurlijk ook, echter is dan de keuze beperkt en vind je misschien niet zo snel die hele nieuwe outfit.

complete look en outfit shoppen

Laat je daarom verassen, inspireren en volgens de laatste fashion trends en mode kleden door iemand die er voor geleerd heeft, en alles over de fashion branche weet. Zo hebben ze bij House of Einstein een leuk team van fashion experts die je graag helpen. Daarnaast bespaar je een hoop tijd door een kledingbox te bestellen en kun je met die waardevolle tijd weer heel veel andere leuke dingen doen in je nieuwe complete look en outfit natuurlijk. ­čśë

Bewaren

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.