complete outfits voor heren

Complete outfits voor heren.

Wanneer je gaat shoppen of dat nou in een winkelcentrum of via een online webshop is. Dan koop je naast alleen een broek of trui al snel een of meerdere extra items. Logisch, want bij die nieuwe broek wil je misschien wel nieuwe passende schoenen of een mooi colbert dat matcht in dezelfde stijl. Daarnaast zijn veranderd onze smaak en stijl ook door de jaren en komt het vaak voor dat een nieuw fashion item niet meer bij je andere kledingstukken past. Zo kom je al snel aan een nieuwe complete outfit, terwijl je alleen voor een broek, trui of nieuw paar schoenen ging. Om tijd te besparen en jezelf zo nu en dan te laten verassen met iets nieuws. Kun je via een van de kledingbox diensten complete outfits voor heren bestellen.

Complete outfits voor heren.

Je hoort het clich├ę van mannen houden niet van shoppen vaak voorbij komen. Dit is natuurlijk niet waar. Mannen houden wel degelijk van winkelen, alleen houden de meeste mannen niet van moeilijk doen wanneer het ook makkelijk kan ­čśë Mannen zijn praktischer ingesteld en erg nuchter in wat ze doen. Hoewel vrouwen ook van gemak houden en je ook kledingboxen voor vrouwen hebt, zijn dit de diensten waar mannen uit kunnen kiezen.

Hoe werkt het?

Voordat ik je over de aanbieders met kledingboxen ga vertellen, eerst een korte uitleg over wat het is, voor de bezoekers die dit nieuwe concept nog niet kennen.

Via de website van een van de aanbieders beantwoord je een aantal vragen over je maten, je lievelingskleuren, wensen en kledingstukken. Vervolgens gaat een aangestelde personal shopper voor jou aan de slag en stelt op basis van jouw wensen en stijl complete outfits voor heren samen. Deze outfit is uniek en alleen voor jou. Wanneer de persoonlijke kledingadviseuse klaar is met samenstellen, laat ze de kledingbox bij je thuis of op elk ander adres naar keuze bezorgen. Nu is de taak aan jou om de nieuwe outfit te passen en te bepalen wat je houd en wat niet. Je betaald achter af, en alleen voor het geen dat je wilt houden.

De kleding box aanbieders.

Je hebt ze voor zowel mannen als voor vrouwen. Maar zoals dit artikel zegt behandelen we nu alleen bedrijven die complete outfits voor heren aanbieden.

 • The Cloakroom.
  Een van de grootste op het gebied van kledingboxen die door een team van stijlexperts worden samengesteld.
 • Outfittery
  Ook een erg goede kledingbox aanbieder, die erg kundige en professionele kledingadviseuses in dienst heeft om zo voor elke man een unieke complete outfit samen te stellen.
 • House of Einstein.
  De 3e in de rij, maar daarom niet perse de minste. House of Einstein is een jong bedrijf dat naast A merken ook de aandacht geeft aan duurzaam ondernemen, en daarvoor kijkt naar de duurzaamheid van de kleding en deze gebruikt in hun service.
 • Zalon.
  Zalon is de eerste kledingbox in Nederland die voor heren en dames is. Het is een dienst van het bekendere Zalando het grootste online mode warenhuis van Europa. Het laatste jaar heeft het bedrijf deze dienst op gezet, om stijladvies betaalbaar en zelfs gratis te maken. Laat je kleden door een professional van Zalon.

De bovenstaande aanbieders werken allen min of meer op dezelfde manier. Ze werken met A fashion merken, en kan iedereen tegen elk budget complete outfits voor heren laten samenstellen.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.