gratis stijladvies van een online personal shopper

Gratis stijladvies van een online personal shopper.

Styling zie je overal terug, vooral bekende Nederlanders, mensen met veel geld en belangrijke publieke figuren uit de politiek maken er gebruik van. Logisch want wanneer je een voorbeeld functie hebt en weet dat de hele wereld naar je kijkt dan wil je er goed en verzorgd uitzien. Voorheen waren deze modestilisten en personal shoppers alleen weggelegd voor mensen met geld. Inmiddels is er veel veranderd en kan ook jij gebruik maken van gratis stijladvies van een online personal shopper.

gratis stijladvies

Wat is stijladvies?

Heel simpel gezegd is dit het advies dat je van iemand krijgt over je kleding en wat te dragen. Professioneel stijladvies wil zeggen dat je dit krijgt van iemand die hier veel verstand van heeft en dus voor naar school is geweest of veel ervaring heeft met het stylen van anderen. Zo iemand wordt ook wel stilist of stylist genoemd, andere veel gebruikte termen zijn online shopper, mode-expert, kledingadviseuse en zo kunnen we nog wel even door gaan.

Deze modestilist geeft je advies en tips over welke kleding je in combinatie met elkaar kunt dragen. Dit op basis van je wensen en jouw eigen persoonlijke stijl. Daarnaast is het ook afhankelijk van waar de outfit voor is. Je kunt je voorstellen dat stylisten die bekende Nederlanders voor televisie moeten stijlen met hele andere elementen rekening moeten houden dan een stylist die iemand moet kleden voor een zakelijke bespreking of een congres.

Vroeger was een stylist of personal shopper, iemand die je hielp bij het aanschaffen van nieuwe kleding en je kledingstijl. Alleen weggelegd voor mensen die dit konden betalen of voor bedrijven. Dank zij de komst van het internet is er veel veranderd in de wereld. Er zijn een heleboel nieuwe business modellen bij gekomen waaronder het online kleding shoppen. Mede hierdoor is het mogelijk geworden om voor iedereen gratis stijladvies van een online personal shopper mogelijk te maken.

Hoe werkt dit en is het echt gratis stijladvies?

Het concept is in feite heel simpel en wordt mogelijk gemaakt door het gemak van het internet. Tegenwoordig kun je eenvoudig online kleding bestellen. Zowel mannen als vrouwen kunnen makkelijk vanaf hun mobiel, tablet of computer binnen enkele minuten een nieuwe broek, trui of andere kledingitems bestellen. Tegenwoordig kun je dan ook gebruik maken van een online personal shopper die vooral verder gaan onder de noemer kledingbox. Je krijgt namelijk een of meerdere outfits thuis opgestuurd in een mooie kledingbox. Dit is geen abonnementsdienst, wat wel zou kunnen indien je dit wenst en afspreekt.

Via de website van de aanbieder van deze kledingboxen. Vul je een vragenlijst in. Deze vragen gaan over je stijl, wensen, voorkeuren, lievelingsbezigheden, wat voor type je bent, wat je favoriete kledingitems zijn, je kleuren en ga zo maar door. Hiermee kan de personal shopper die jij hierna toegewezen krijgt een goed beeld krijgen van jouw stijl. Met deze informatie en eventueel nog een aanvullend telefoon gesprek indien dit gewenst is. Kan de online personal shopper een compleet nieuwe outfit voor je samenstellen. Deze styliste soms in moderne tijden ook wel outfitter genoemd. Gaat met zijn of haar kennis en ervaring binnen de modebranche opzoek naar passende kleding om deze outfit samen te stellen.

Is dit echt gratis stijladvies?

Ja. Het stijladvies dat je krijgt is helemaal gratis. Is de kleding gratis? Nee! Natuurlijk niet. Voor niets komt de zin op toch? Het idee is dat jij onafhankelijk en oprecht gestyled wordt met een of meerdere nieuwe outfits. Wanneer de outfitter zijn best doet. Dan is de kans groter dat jij de nieuwe outfit ook echt mooi vind en je deze wilt houden. Het is dus voor de online personal shopper belangrijk dat deze goed naar jouw wensen luistert. Wat deze wensen ook mogen zijn. Zelfs wanneer je maar een beperkt budget hebt, of alleen een nieuwe trui of nieuw paar schoenen wilt dan kan dat.

Het stijladvies is helemaal gratis. Je betaald alleen voor de kleding die je wilt houden nadat je deze in je eigen comfort hebt kunnen passen. Normaliter heb je een week tot soms wel 14 dagen de tijd om de kleding te passen en wat je niet wilt houden kun je dan terug sturen. Je betaald alleen voor wat je houdt.

Betaal ik dan meer voor de kleding?

Ik snap je denkwijze. Je zou verwachten dat omdat je gratis stijladvies krijgt ze dit op de een of andere manier verwerken in de prijs van de kleding. Dit is niet het geval. De online shoppers van de verschillende kledingbox aanbieders werken met verschillende gerenommeerde kledingmerken. Dit zijn over het algemeen merken die je kent. Maar ook de minder bekende merken maar wel van de beste kwaliteit worden gebruikt. Dit is een van de voordelen van wanneer je gebruik maakt van een kledingbox. Je betaald dan ook niet meer voor de kleding dan dat deze in de winkel kost. De normale retail prijzen dus. Dit maakt het dus echt gratis stijladvies van een personal online shopper.

Hoe kan ik gebruik maken van het gratis stijladvies?

Ook dit is heel eenvoudig op onze website hebben wij alle betere kledingbox diensten vermeld. Je vind ze in de zijbalk of op hun eigen pagina. Wij hebben deze allemaal getest op kwaliteit, service en prijs. Dan heb je nog wel het onderscheidt tussen de verschillende boxen voor heren en kledingboxen voor mannen. Ook hiervoor hebben wij aparte pagina’s geschereven en vind je bijvoorbeeld hier de personal shoppers voor mannen. En op deze pagina hier alle online stylisten voor vrouwen.

Kledingboxen voor vrouwen.

Nu je hier toch bent, kunnen we je direct enkele tips geven. Elke kledingbox dienst heeft weer zijn eigen USP (Unique Selling Points) Dat wil zeggen dat deze zich of op een andere doelgroep richt of weer andere kenmerken heeft. Een goed voorbeeld hiervan is Scottybons voor vrouwen. Deze kledingbox dienst richt zich vooral op de moderne vrouw. Een andere online shopping dienst waar je voor kan kiezen is de Zalon box van Zalando. Deze is voor zowel mannen als vrouwen.

Stijladvies voor mannen.

Ook mannen kunnen zich wenden tot het gratis stijladvies van Zalon van Zalando. Maar er zijn meer zo is het erg zo kun je je als man ook aanmelden bij House Of Einstein. Deze respectabele kledingbox bied erg goed stijladvies voor mannen aan, en heeft daarmee al veel bekende en minder bekende Nederlandse mannen mogen kleden.

 

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.