House of Einstein ervaringen & reviews

House of Einstein ervaringen & reviews.

Ben je geïnteresseerd in een kledingbox dienst en wil je graag gestyled worden door de stylisten bij House of Einstein, maar twijfel je nog en lees je zoals veel mensen tegenwoordig nog liever eerst wat reviews en ervaringen van anderen. Dan ben je hier aan het goede adres! Wij hebben als onafhankelijke website sinds we begonnen zijn met het vergelijken van de verschillende kledingboxen veel reviews en verhalen van mensen mogen ontvangen op onze website. Hieronder lees je enkele House of Einstein ervaringen en reviews van onze bezoekers.

House Of Einstein ervaringen & reviews.

House Of Einstein ervaringenDerek (34) – Den Haag.

Sinds ik gebruik maak van House of Einstein ga ik niet meer die vervelende warme pashokjes in de te drukke winkels meer in. Dit scheelt mijn niet alleen veel tijd, maar ook veel geld aan reiskosten en parkeer kosten voor een dagje shoppen. Wanneer ik iets nieuws nodig heb, of uitbreiding zoek voor bij een outfit. Dan is het een kort belletje of mailtje met mijn outfitter en ik ben weer voorzien van stijlvolle kleding.

Michael (29) – De Bilt.House Of Einstein ervaringen

Een van de voordelen waar ik veel waarde aan hecht is de oprechte mening van de stijlexpert. Het stylen en voorzien van een nieuwe passende outfit die echt bij me past staat voorop. Dat moet wel anders neem ik de outfit niet. Deze oprechtheid vind je niet terug in de kledingwinkels waar medewerkers altijd beleefd ja knikken als je vraagt of de broek goed zit en staat.

House Of Einstein ervaringenMartin (47) – Amsterdam.

In mijn werk als vertegenwoordiger moet ik elke dag goed voor de dag komen en netjes gekleed bij mijn klanten op de stoep staan. Helaas heb ik niet altijd tijd om voor nieuwe kleding te shoppen. Met een online personal shopper van House of Einstein is dit totaal verleden tijd en ga ik elke dag netjes gekleed volgens de laatste modetrends.

Jacques (25) – AlmereHouse Of Einstein ervaringen

Ik heb geen hekel aan shoppen, maar hou wel ontzettend van gemak. Daarnaast laat ik me graag verrassen en hoor ik graag van een stijlexpert hoe hij of zij mij zou kleden. Mijn House of Einstein ervaringen zijn erg goed. Ik heb tot nu toe al 2 keer een complete outfit laten aanmeten en 3 keer een kledingstuk bij besteld dat bij m,n huidige outfits en kleding past. Kleding maakt de man en dat weten de kledingadviseuses bij House of Einstein maar al te goed.

House Of Einstein ervaringenNiels (31) – Roosendaal

Ik was zelf opzoek naar House of Einstein ervaringen & reviews van anderen en zo op deze website terecht gekomen. Na het overtuigd zijn en mijn eerste kleding box te mogen ontvangen wilde ik uit puur enthousiasme ook mijn ervaring met andere bezoekers delen.

Bovenstaande reviews en de ervaringen van anderen op deze website hebben mij laten inzien dat het echt het proberen waard is, je betaald tenslotte achteraf dus wanneer je het niets vind kun je altijd de complete kleding box retour sturen was mijn gedachte. Dit was echter niet nodig want na een korte intake en persoonlijk gesprek wist de online shopper wel raad met mijn wensen. Nog geen 4 dagen later kreeg ik mijn eerste box met een compleet nieuwe outfit. Iets nieuws an anders dan ik gewend was en waarschijnlijk zelf zou aanschaffen in de winkel. Maar oh zo tof en passend! Los van de tijdbesparing die het oplevert en het gemak is het ook gewoon erg leuk!

Meer House of Einstein ervaringen & reviews en kans op een kortingsbon.

Wij zijn erg nieuwsgierig naar House of Einstein ervaringen van anderen. Dus heb jij ervaring met deze kledingbox en wil je graag een review schrijven? Dat kun je doen door onderaan deze pagina in het reactieveld een bericht te schrijven. Vergeet niet op de sterretjes te klikken voor een rating. De leukste berichten zullen wij benaderen voor een review en maken kans op een kortingsbon voor House of Einstein.

Naar House Of Einstein   

3 meningen over “House of Einstein ervaringen & reviews.

  1. Werkelijk een top service! Goed gekleed zijn, was altijd al iets waar ik veel mee bezig was. Met een online shopper van House of Einstein is dit nog makkelijker en leuker geworden!

  2. De kleding is niet duurder dan de retail prijzen in de winkels. Alleen hier krijg je nog een gratis stylist erbij, die je adviseert, verrast en inspireert met nieuwe kleding. Thuis in comfort passen met je eigen muziek en een kopje koffie erbij maakt het compleet! Top top en nog eens top!

  3. Voor vrouwen die graag hun partner in een nieuwe outfit zien, maar moeilijk mee krijgen om een dagje te shoppen. Is de giftcard van House of Einstein de ultieme uitvinding. Ik heb deze mijn man cadeau gedaan op zijn verjaardag. Hij is razend enthousiast over de service en loopt er erg stijlvol bij sindsdien! Zo sla je nog eens twee vliegen in een klap!

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.