house of einstein voor vrouwen

Is er een House of Einstein voor vrouwen?

Er zijn inmiddels een aantal verschillende kledingbox diensten in Nederland. Deze zogeheten curated shopping diensten, waarbij je gebruikt maakt van een persoonlijke stylist stellen outfits samen op basis van jouw stijlen smaak. Dit doen ze door je beter te leren kennen via een online vragen formulier en of een persoonlijk telefoon gesprek. In het begin toen deze markt net op kwam, onderscheiden de diensten zich nog door zich op mannen of vrouwen te richten. Inmiddels is het aanbod zo groot en daardoor ook vrij onduidelijk welke diensten er voor mannen en vrouwen zijn. Daarom krijgen wij van onze bezoekers vaak de vraag of House of Einstein voor vrouwen is?

Is House of Einstein voor vrouwen?

Om je direct antwoord te geven op de vraag of House of Einstein voor vrouwen is? Nee, niet direct! House of Einstein cureert alleen kleding voor mannen. Hoewel je dus als vrouw geen outfits kunt bestellen bij deze aanbieder. Kun je natuurlijk wel voor je man of voor een mannelijke vriend een gepersonaliseerde kledingbox bestellen. Dit is een erg leuk cadeau, zeker wanneer je iemand al wat beter kent, en zijn smaak en stijl goed kent. Dit kun je bespreken met de online personal shopper. Deze stelt dan op basis van deze gegevens een of meerdere outfit samen.

Mocht je niet helemaal zeker van je zaak zijn. Dan kun je ook voor een cadeaubon kiezen. Hiermee kan de persoon in kwestie zelf een styling sessie met een van de stylisten bij House of Einstein doen. En zo een nieuwe outfit laten samenstellen.

Naar House of Einstein   

Welke kledingboxen zijn wel voor vrouwen?

Er zijn inmiddels een flink aantal kledingboxen op de markt die allemaal ongeveer volgens het zelfde concept werken Ze onderscheiden zich vooral van elkaar door verschillende merken te gebruiken, waarmee ze zich weer op andere leeftijd categorieën en budgetten richten. En natuurlijk het verschil tussen heren en vrouwen kleding. In dit artikel vind je alle kledingboxen voor vrouwen.

Een aan te raden kledingbox voor vrouwen is die van Zalon. Deze dienst is van Zalando en is beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen. De stijladviseurs van Zalon hebben toegang tot het grootste assortiment a-merk kleding waarmee ze voor jou een nieuwe outfit kunnen samenstellen.

Naar Zalon   

Welke Kledingboxen voor mannen heb je nog meer?

Ook voor mannen zijn er naast House of Einstein nog meer kledingbox diensten. Hoewel ik wel moet zeggen dat House of Einstein onze favoriete online personal shopping dienst is. Zijn de bedrijven vermeld in dit blog over alle kledingboxen voor mannen ook de moeite waard om te bekijken.

Het is zeker de moeite waard om de verschillende kledingboxen in de gaten te houden. Je kunt je voorstellen dat door de vele concurrentie sommige er in de toekomst voor zullen gaan kiezen om net als de online personal shopper dienst van Zalando ‘Zalon’ ook voor zowel mannen als vrouwen kleding outfits te gaan samenstellen. Wanneer er dergelijk of ander nieuws te vermelden is dan vind je dat op onze website. Hou onze site dus goed in de gaten!

House Of Einsteinkledingbox voor herenkledingbox voor mannen

Bewaren

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.