House Of Einstein

House Of Einstein, een duurzame kledingbox voor heren.

House Of EinsteinEr is de afgelopen jaren erg veel veranderd in de manier hoe we shoppen, er vind een ware digitale revolutie plaats en steeds meer mensen maken gebruik van alle moderne nieuwe initiatieven die hierdoor ontstaan. Net als de maaltijdbox zijn kledingboxen ook erg populair aan het worden en zie je steeds meer van deze online personal shopper diensten verschijnen. Naast het bekende The Cloakroom en Outfittery is er ook House Of Einstein. Het zelfde concept als de eerder genoemde twee kledingbox aanbieders maar toch weer iets anders.

Naar House Of Einstein   

Wat is House Of Einstein?

Simpel gezegd is het jouw persoonlijke outfitter, een stijlexpert, modestilist of personal shopper, hoe je het ook noemen wilt. Het enige is dat dit allemaal online gebeurd wat ontzettend veel voordelen met zich meebrengt. Zo kun je vanaf je werk of je favoriete stoel of bank thuis, kleding shoppen op een leuke eigentijdse manier. Via de website van House of Einstein, ontmoet jij je personal shopper, die hier “outfitter” genoemd wordt en ga je via de telefoon, Facetime of Skype een kennismakings-gesprek aan.

In dit kennismakingsgesprek kun je duidelijk maken wat je smaak is en je wensen zijn als het op mode en fashion aankomt, zo kan de stijlexpert jou goed leren kennen om voor jou de perfect gevulde kledingbox te samenstellen. Na dit kennismakingsgesprek waarin je je maten, lengte, gewicht, budget etc hebt doorgegeven, gaat de outfitter voor je aan de slag. Vervolgens krijg je een kledingbox thuisbezorgd met daarin 2 setjes herenkleding samengesteld uit de nieuwste merken en mode, naar jouw wens en stijl.

Vanaf het moment dat je kledingbox geleverd is, kun jij in alle rust de outfits passen en zien wat je wel en niet wilt houden, wat je niet mooi vind, kun je eenvoudig en geheel gratis retour sturen en wat je wel mooi vind betaal je achteraf.

Merken en stijlen.

Net als bij de andere kledingboxen kun je alleen maar kleding van top kwaliteit verwachten bij House Of Einstein, het bedrijf werkt samen met top herenmerken uit Nederland, Italië en Scandinavië. Enkele merken die gebruikt worden zijn: Cast Iron, Filippa K, Calvin Klein, Nudie Jeans, Mud Jeans en Tommy Hilfiger, om er maar een paar te noemen. Daarnaast vind House Of Einstein duurzaamheid erg belangrijk en zij dat een van de eisen die zij stellen aan de kleding collecties. Er wordt gekozen voor natuurlijke stoffen, merken die kwalitatief goed zijn en niet alleen maar door hun naam duur zijn gemaakt.

Outfitters.

De outfitters van House Of Einstein zijn echte stijlexperts, deze personal shoppers zijn er op getraind om aante voelen welke stijl goed bij iemand zijn voorkeuren past, ze hebben een goed inlevingsvermogen en veel ervaring in de fashion business. Je kunt je persoonlijke outfitter natuurlijk in een gesprek leren kennen, maar ook via de website van House Of Einstein, kun je de stijlexperts zien en meer over ze te weten komen, over elke outfitter kun je een stuk lezen, wat hun achtergrond is, wie ze zijn en wat hun persoonlijke smaak en stijl is.

Wat zit er in de kledingbox?

house of einstein kledingboxOm te beginnen zit het allerbelangrijkste erin, dat zijn de twee exclusief voor jou samengestelde outfits door jouw persoonlijke stijlexpert. Hierbij vind je in de box een pakbon met daarop de inhoud en de prijzen van de artikelen. Een retour label voor de artikelen die je terug wilt sturen, en een feedback formulier om te laten weten wat je van de service vind.

House Of Einstein prijzen.

Wat kost een kledingbox is een veel gestelde logische vraag op onze website, echter is geen enkele kledingbox exact hetzelfde, ze worden tenslotte op maat samengesteld op basis van jouw stijlvoorkeur door een stijlexpert. Omdat je achteraf betaald en alleen voor de artikelen die je wenst te houden is dit dus erg verschillend en bepaald je zelf wat je uitgeeft. Deze zogeheten “no cure, no pay” basis is ideaal omdat je naast het aangeven van wat je budget is, ook zelf bepaald hoeveel je wil houden en wat je terug stuurt. Je hebt geen aankoop verplichting. Je krijgt in de kleding box 2 outfits en kunt verwachten dat de waarde tussen de € 500,- en € 1000,- euro ligt.

Kenmerken van House Of Einstein.

  • Geen abonnement.
  • Alleen voor heren.
  • Retail prijzen, betaald hetzelfde als in de winkel.
  • Gratis bezorging en retour bij 150,- besteding.
  • Duurzame kwaliteit kleding.
  • Giftcard beschikbaar.
  • Echt persoonlijk.

House of Einstein reviews en ervaringen.

Wij zijn benieuwd naar jouw persoonlijke ervaring met House Of Einstein, je kunt een review hieronder in het reactie formulier achterlaten, zo kunnen wij en andere bezoekers de verschillende kledingboxen nog beter leren kennen.

Naar House Of Einstein   

Bewaren

2 meningen over “House Of Einstein, een duurzame kledingbox voor heren.

  1. Kleding van hoge kwaliteit voor een normale prijs. Gratis advies, styling en thuisbezorgd. Thuis passen en achteraf betalen. Kortom een mooie uitvinding waar ik nog vaak gebruik van ga maken.

  2. Leuk gevonden een online shopper die met je mee denkt en kleding samenstelt op basis van mijn smaak. Snel en efficiënt en ook voor kleinere budgetten.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.