kledingbox voor heren

Kledingbox voor heren, welke zijn er?

Als het op kleding aan komt, dan heb je heren en dames kleding, dat geldt natuurlijk ook voor de populaire kledingbox. Het aantal kledingbox aanbieders is in Nederland momenteel nog maar een handje vol, en zitten daar zowel kledingboxen voor dames als heren bij. Kledingbox voor heren, uit welke kun je kiezen?

Kledingbox voor heren / mannen.

Er zijn in Nederland momenteel 3 goede aanbieders van deze kledingboxen, deze online personal shopper diensten volgen allemaal exact hetzelfde concept, met hier en daar kleine verschillen. Over het algemeen werkt het zo:

Via de website vul je een vragenlijst in of heb je eerst een persoonlijk gesprek met een personal shopper om er zo achter te komen wat je stijl, maten, smaak, budget etc is. Dit gedeelte kan dus verschillen bij de aanbieders, maar het komt op hetzelfde neer.

Vervolgens gaat de stijlexpert / kledingadviseuse aan de slag met jouw wensen en stelt een of meerdere outfits voor je samen en laat deze bij je thuisbezorgen.

Vanaf dat moment, kun jij de kleding passen, en houden wat je mooi vind, en terug zenden wat je niet wilt hebben. Ook het betaal proces, is bij de aanbieders verschillend. Zo betaal je bij de een eerst een vast bedrag, en wordt het geld evt teruggestort wanneer je de kleding toch niet wilt houden, bij de ander betaal je pas achteraf.

Welke kledingboxen voor mannen zijn er?

Momenteel kun je een kledingbox voor heren bestellen bij 3 betere kledingdiensten. Hoewel de personal shoppers / stijlexperts allemaal dames zijn, hebben deze aanbieders op het moment van typen, nog geen kledingbox voor dames, daarvoor zul je moeten kijken bij Scottybons of B-Dressed.

Zalon

Zalon.

De online personal shopper dienst Zalon is niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen. Met het grootste aanbod in kleding en de nieuwste fashion en mode. Kun je je als man heel goed laten stylen door de stylisten van Zalon. Er wordt gebruik gemaakt van de beste kwaliteit A-merken en is er tegen elk budget een nieuwe outfit samen te stellen.

Naar Zalon   

The Cloakroom. kledingbox voor mannen

Iedere man verdiend de luxe van een online shopper, zo luid het, het bedrijf werkt samen met hoogwaardige merken en heeft toch voor elk budget een outfit. De online shoppers helpen je graag bij het samenstellen van een nieuwe en frisse look voor bijvoorbeeld het nieuwe seizoen. Daarnaast hebben ze momenteel een toffe aanbieding waarbij je € 25,- Cloakroom korting krijgt op je eerste bestelling.

Naar The Cloakroom   

Outfittery.

kledingbox voor heren

De marktleider op het gebied van online personal shoppers met een kledingbox, laat je verassen met een nieuw uiterlijk. Voor elke kledingbox aanbieder geldt, dat de online shopper en het stijl advies compleet gratis is, in de meeste gevallen wordt de kleding gratis thuisbezorgd en betaald je pas de normale retail prijs (winkel prijs) op het moment dat je besluit de kleding te houden. Outfittery voor mannen, shoppen was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Naar Outfittery   

House of Einstein.

House Of Einstein

De 3e in de rij is House of Einstein, dit bedrijf werkt met een telefonisch gesprek dat plaats kan vinden via Skype, Facetime of de standaard telefoon. Je maakt kennis met jouw persoonlijke shopper en stijlexpert die met jouw wensen aan de slag gaat om een perfecte outfit samen te stellen. Op de website kun je zien welke stijlen boxen je doorgaans kunt bestellen, elke outfit is uniek en op basis van jouw persoonlijke smaak bedacht, maar om een indruk te krijgen van de stijlen, Casual, Klassiek, Sportief etc kun je het beste via onderstaande knop op de website kijken.

Naar House of Einstein   

Zoals je ziet is er voldoende keuze in een kledingbox voor heren, ik zou zeggen kijk welke van de 4 je het meest aanspreekt en deel je ervaring met ons en de andere bezoekers van deze website.

Bewaren

Bewaren

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.