kledingbox voor vrouwen

Kledingbox voor vrouwen, uit welke kun je kiezen?

Aan de ene kant zou je denken dat een dergelijke dienst als de kledingbox voor vrouwen meer interessant is als dan een kledingbox voor mannen, aan de andere kant is juist het gemak van deze boxen wat het voor de man weer interessant maakt, hoe je het ook went of keert, we houden allemaal van gemak en kleding, en daarom werkt het concept van de kledingboxen in onze drukke levens erg goed. Welke kledingbox voor vrouwen kun je bestellen?

Kledingbox voor vrouwen / dames.

Vrouwen houden van kleding, fashion en shoppen, mannen houden ook ontzettend van fashion en kleding, wellicht iets minder van het shoppen, mannen zijn wat praktischer ingesteld. Waarschijnlijk is dat ook de reden waarom er net wat meer van deze diensten voor mannen zijn dan een kledingbox voor vrouwen.

Er zijn momenteel nog maar een handje vol van deze kledingbox / online shopper diensten, maar ze zijn al erg populair.

Mocht je nog niet weten wat een kleding box is: Het is jouw persoonlijke online shopper, kledingadviseuse en stijlexpert in een. Door een vragenlijst of persoonlijke (telefonisch) gesprek komt de stijlexpert erachter wat je smaak, stijl, wensen en maten zijn. Met deze informatie gaat de online shopper aan de slag en zoekt een of meerdere te gekke outfits uit.

Deze krijg je vervolgens thuisbezorgd en kun je in je eigen omgeving de kleding passen en terug sturen wat je niet wilt, en de rest betaal je pas achteraf.

Zo bespaar je veel tijd, en zelfs geld, want de kledingboxen zijn niet duurder dan wanneer je dezelfde kleding zelf in de winkel zou kopen. Daarnaast is het inspirerend en verrassend, bekijk hier de complete lijst met voordelen van een kledingbox.

De Bijenkorf.De Bijenkorf personal styling - kledingbox voor dames

Zelfs bij het bekendste warenhuis van Nederland hebben ze tegenwoordig een team van stylisten aan het werk die je graag helpen met jouw persoonlijke styling. Op deze pagina vind je alle informatie over deze Personal Styling van De Bijenkorf en kun je de dames ontmoeten die je helpen met het vinden van een nieuwe look. Deze kledingbox van de Bijenkorf is voor zowel mannen als dames. En kun je als vrouw perfect gebruik maken van het complete kleding aanbod van de Bijenkorf. Al jaren staat dit warenhuis bekend om zijn zeer luxe assortiment van kleding van hoge kwaliteit. En is het net als Zalon een van de betere online personal shopping diensten.

Maison365.

Maison365 is de stijlbox van Danie Bles en haar stylistes. Door het invullen van een stijlquiz neemt een styliste persoonlijk contact met je op om vervolgens al je wensen en voorkeuren te bespreken. Zodra deze een goed beeld heeft van jouw persoonlijkheid en stijl gaat ze aan de slag om 3 outfits voor je samen te stellen. Deze krijg je gratis thuisbezorgd waarna jij op je gemak in je eigen comfort kunt passen. Betalen doe je achteraf en verzenden en retourneren is geheel gratis. Je zit dus nergens aan vast.

Zalon.

Dit is de jongste aanbieder van curated shopping voor vrouwen, en onze absolute nummer 1! De kledingbox van Zalon is bedacht door online modewarenhuis Zalando. Het is dus logisch dat de online stijlexperts directe toegang hebben tot het complete assortiment van de modewinkel. Laat het cureren van een nieuwe outfit en een compleet nieuwe look maar aan hun over. Geef je wensen, smaken en persoonlijke voorkeuren door en Zalon doet de rest.

Naar Zalon   

Scottybons.

kledingbox voor vrouwen

Is een nieuwe personal shopping service voor vrouwen die samenwerkt met top merken die voor duurzaamheid en kwaliteit staan. Personal shopping in stijl is het motto. Vind je het belangrijk en leuk om er goed uit te zien, heb je daar wat geld voor over, maar gewoon geen tijd, dan kan Scottybons je echt helpen. Door het invullen van een online vragenlijst, komt de personal shopper meer te weten over jouw pasvorm, smaak en wensen. Scottybons creëert daarmee een exclusief en passend stijladvies, met kleding, schoenen en accessoires.

Naar Scottybons   

B-Dressed.kledingbox voor vrouwen

Dit is een kledingbox voor jonge vrouwen, het concept is identiek aan dat van bijvoorbeeld The Cloakroom en Outfittery, wat de kledingdiensten voor mannen zijn. Het enige verschil is dat je bij B-Dressed kunt kiezen uit een aantal boxen, dit geeft de prijs en de hoeveelheid kleding aan. De box wordt nog steeds door een online shopper / stijlexpert samengesteld en kun je daarna in alle rust de kleding passen en eventueel retourneren.

Naar B-Dressed   

De kledingbox voor vrouwen is een leuke manier om nieuwe kleding te ontdekken, jezelf een nieuwe frisse look aan te laten meten en tegelijkertijd bespaar je een hoop tijd. Zelfs als je het leuk vindt om te winkelen is het goed om het een keer te proberen, jezelf verassen en trakteren op een nieuwe outfit voor bijvoorbeeld een nieuw seizoen of dat leuke feest kan heel goed met een kleding box.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.