Kledingboxen in Belgie

Kledingboxen in België – Welke kun je bestellen?

Niet alleen in Nederland maar ook in België zijn kledingboxen populair. Het voordeel van kleding is dat het makkelijk internationaal verzonden kan worden. Daarom kunnen Nederlandse kledingboxen hun diensten ook in België en vice versa aanbieden. In dit artikel gaan we kijken naar alle opties en welke kledingboxen in België bezorgd worden.

Kledingboxen in België.

Bijna alle kledingboxen ook wel fashionbox genoemd zijn zowel in Nederland als België te bestellen. Een enkele gaan hier nog verder in en leveren ook hun diensten in andere landen. Omdat er geen houdbaarheidsdatum op kleding zit en stijl heel persoonlijk is. Kunnen verschillende bedrijven in meerdere landen opereren. Hoewel je in België een aantal kledingboxen hebt, die ook in Nederland bezorgen zijn er meer diensten die vanuit Nederland bezorgen.

heren kledingboxen in Belgie2

Mannen & Vrouwen boxen.

Het grootste verschil tussen de personal shopping diensten die kledingboxen ook wel genoemd worden. Is of het een box voor vrouwen, mannen of beide betreft. Wanneer je naar traditioneel kleding shoppen kijkt. Hebben vrouwe altijd meer opties en keuze gehad tijdens het winkelen. Er is veel meer dameskleding dan herenkleding beschikbaar. Ondanks dit feit zijn er opvallend veel meer kledingboxen voor mannen.

Om het overzichtelijk te houden sorteren we alle Kledingboxen in België in in 2 categorieën. Kledingboxen voor mannen en voor vrouwen, de boxen die voor zowel mannen als vrouwen beschikbaar zijn zullen we in beide categorieën vermelden.

kledingboxen in Belgie

Kledingboxen voor mannen.

We zeiden het al. Voor mannen is er veel meer keuze dan voor vrouwen. Dit zijn de boxen die in België bezorgen.

  • House of Einstein

Een Nederlands bedrijf dat zich richt op de stijlvolle man een een duurzaam beleid nastreeft door met duurzame merken samen te werken. Je kunt bij House Of Einstein uit een aantal verschillende stijlen kiezen. Stijlen zoals sportief, casual en of zakelijk zijn mogelijk. De service is erg persoonlijk en werkt met de beste merken. Meer informatie over House of Einstein vind je in ons uitgebreide artikel. Je kunt natuurlijk ook direct naar hun website gaan door op de knop hieronder te klikken.

Naar House Of Einstein   

  • Outfittery

Outfittery is van origine een Duits bedrijf dat ook in Nederland zit en dus kledingboxen in België bezorgd. Je kunt Outfittery het beste vergelijken met het bovengenoemde House of Einstein qua stijl. Personal shopping voor mannen. Elke kledingbox werkt met hetzelfde concept van personalisering. Door het invullen van een korte vragenlijst, met vragen over je stijl en voorkeuren krijgt de styliste een goed beeld van jouw persoonlijke stijl. Door een eventueel aanvullend telefoon gesprek kan de online shopper een nog beter beeld krijgen om voor jou een gepersonaliseerde box met een nieuwe outfit samen te stellen.

Naar Outfittery   

  • Zalon by Zalando

Zalon is de eerste en momenteel nog de enige kledingbox die voor mannen en vrouwen is. Het bedrijf werkt volgens hetzelfde concept als alle andere kledingbox diensten. Het verschil is wel dat het onderdeel is van Zalando, dat het grootste online kleding warenhuis van Europa is. Hierdoor kan Zalando met Zalon een grote collectie kleding beschikbaar stellen voor de online stylisten. Vorig jaar was er nog de Man box van Zalando, deze werkt gepromoot met de reclame waarin James Franco te zien was als boegbeeld voor de zelfbewuste man.

Naar Zalon by Zalando   

vrouwen kledingboxen in Belgie

Kledingboxen voor vrouwen die in België beschikbaar zijn.

Hoewel Nederland koploper is wordt er in België ook steeds meer online gewinkeld. Dus ook de kledingboxen worden steeds meer besteld. Er zitten veel voordelen aaneen kleding box, waarin vooral tijdbesparing en een nieuwe verrassende look door een professional belangrijke voordelen zijn. Daarnaast betaal je niet meer dan in de winkel en is het een leuke manier van kleding shoppen. Hieronder hebben we alle kledingboxen in België voor vrouwen vermeld.

  • Scottybons

Dit is een Nederlands bedrijf gevestigd in Hilversum dat zich richt op de zelfbewuste stijlvolle vrouw. Scottybons bezorgd ook in België en vragen daar alleen wel een kleine aanbetaling voor. Meer informatie hierover vind je op hun website bij de ‘veelgestelde vragen’. Mocht je precies willen weten waar Scottybons voor staat. Klik hier voor meer informatie over deze personal shopping service. Daarnaast kunnen ook vrouwen met een maatje meer terecht voor een plussize fashionbox.

Naar Scottybons   

  • B-Dressed

B-Dressed is overgenomen door het bovenstaande Scottybons en kun je dus dezelfde kwaliteit dienstverlening verwachten. Wel worden er andere merken gebruikt waarmee B-Dressed zich op een totaal andere doelgroep richt. Daarmee is B-dressed iets betaalbaarder maar nog steeds erg stijlvol. Middels een intake wordt jouw stijl bepaald en kan een online kledingdeskundige voor jou een nieuwe outfit samenstellen.

  • Zalon By Zalando

Deze fashionbox service zag je ook al bij de heren kledingboxen staan. De box die een dienst is van Zalando bied hiermee zowel aan mannen en vrouwen een gepersonaliseerde dienst aan. De zeer ervaren personal shoppers gebruiken hun ruime ervaring en kennis van mode en fashion om voor jouw een mooie nieuwe outfit te creëren op basis van jouw wensen. Of dit nu een outfit voor een nieuwe job is. Een sollicitatie gesprek, een sport outfit of een relaxte vrije tijd outfit.

Tot slot.

Zoals je ziet is er behoorlijk wat keuze voor zowel mannen als vrouwen en kun je al deze bovenstaande kledingboxen in België laten bezorgen. Ongeacht welke stijl je zoekt en voor welke gelegenheid en budget je beschikbaar hebt. Met een kledingbox kan iedereen gebruik maken van een eigen online personal shopper. Mocht je nog vragen hebben, een suggestie voor een dienst hebben waarvan jij vind dat die ook in dit overzicht moet staan. Aarzel dan niet en neemt contact met ons op of laat een reactie hieronder achter.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.