korting op zalon

Sale – tot 50% korting op Zalon – Juli 2018

Zalon, zoals de kledingbox van Zalando heet. Kun je regelmatig met een leuke korting bestellen. Soms lopen deze kortingen wel op tot zelfs 50%, en zo,n kans wil je natuurlijk niet laten liggen. Deze 50% korting op Zalon is er niet altijd, en er is niet altijd een aanbieding. Wel is het de moeite waard om dit eerst altijd even te checken op onze website.

Naar Zalon   

Hoe werkt de 50% korting op Zalon?

Omdat de online shoppers en stijlexperts bij Zalon gebruik maken van hetzelfde assortiment dat je op Zalando kunt vinden. Kun je begrijpen dat wanneer Zalando een sale heeft op bepaalde fashion items, dat deze items ook in de kledingbox gebruikt kunnen worden tegen de op dat moment geldende sale prijs. Zo kan de stijlexpert in sommige gevallen met tot wel 50% korting nieuwe outfits voor je samenstellen.

Ook wanneer er geen specifieke korting op Zalon by Zalando is. Dan kun je nog steeds aangeven wat je budget is voor een of meerdere nieuwe outfits en dan zal de online personal shopper hier graag rekening mee houden. Dit is een van de voordelen van een kledingbox. Het is heel persoonlijk, omdat je direct contact hebt met je personal shopper en via een persoonlijk gesprek je wensen kenbaar kunt maken. Kun je naast je wensen voor kleding ook heel goed aangeven wat je budget is. En dat je graag gebruik maakt van aanbiedingen als die er zijn.

Korting op Zalon.

Momenteel is er een korting op Zalon, waarmee je tot 50% korting kunt krijgen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is via onderstaande knop naar de website van Zalon te gaan. En daar een kledingbox bestellen. Deze korting op Zalon loopt tot en met 30 juli.

Voordelen van Zalon.

  • Tot wel 50% korting.
  • Aanbieding is geldig t/m 30 juli 2018
  • Voor vrouwen en mannen.
  • Gratis stylist.
  • Grootste assortiment.

Naar Zalon   

Hoe werkt Zalon?

hoe werkt zalon?

Het concept is heel simpel en staat vooral voor het gemak en altijd goed gekleed door het leven gaan. Je meld je aan via de website. Vervolgens laat je weten wat voor een stijl je hebt door het selecteren van een aantal afbeeldingen met daarop verschillende outfits en stijlen. Je geeft een voorkeur voor de verschillende merken, de soorten kledingstukken die je graag draagt en welke stijlen je daarbij prefereert. Natuurlijk kun je bij elke stap ook een opmerking achterlaten voor de online stylist waarmee je laat weten wat je absoluut niet mooi vind of andere suggesties die je kenbaar wilt maken.

Vervolgens gaat de stylist voor je aan het werk en selecteert op basis van jouw opgegeven gegevens een frisse nieuwe outfit. Deze krijg je in een mooie kledingbox thuisbezorgd en kun jij  vanaf dat moment in alle rust je nieuwe kleding passen. Ben je tevreden over je nieuwe kleding? Dan betaal je pas. Achteraf en heb je 14 dagen de tijd om te betalen. Bevalt de nieuwe outfit of een kledingstuk niet. Dan kun je deze eenvoudig en gratis retourssturen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.