NOOS Personal Style Box

NOOS Personal Style Box

Het shoppen van tegenwoordig is veel leuker geworden dan dat het ooit was. Online winkelen wordt telkens weer iets gemakkelijker en zeker uitdagender gemaakt. Een van de laatste trends is het laten bezorgen van kledingboxen aan huis. Deze zijn zelf te bestellen maar ook geweldig om cadeau te doen. Of het nu om accessoires gaat of kleding, voor ieder is er iets leuks te ontdekken, te bestellen en te beleven. Een van deze boxen is de NOOS personal style box.

Wat is de NOOS Personal Style Box precies?

Op het allereerste gezicht lijkt het of deze fashion webwinkel alleen maar voor vrouwen is. Het tegendeel is waar want mannen kunnen hier ook heel erg goed terecht om bijvoorbeeld een mooie box uit te zoeken om aan iemand cadeau te geven. Hier vind je een overzicht van andere fashion boxen voor vrouwen. De oprichtster van de Noos Personal Style Box, Corine van Gisbergen wil elke vrouw laten stralen in een fantastische outfit, en dat is via deze webwinkel zeker mogelijk. NOOS staat voor: Never Out Of Style.

Een style box laten thuisbezorgen kan meerdere redenen hebben. Tijdsgebrek of geen zin hebben om te gaan winkelen hebben ervoor gezorgd dat een Noos Personal Style Box de perfecte oplossing aan kan bieden. De reden maakt niet zo heel veel uit, want online winkelen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld.

Bekijk ook de kledingbox van Zalon. Deze is vrijwel identiek aan NOOS maar hanteert andere fashion stijlen en merken.

Hoe werkt het?

  • Het principe van een fashion box thuis laten bezorgen, is dat er een doos met kleding naar eigen voorkeur afgestemd, en in de juiste maat, keurig thuis wordt afgeleverd. Thuis de kleding op het gemak kunnen passen is natuurlijk heel aangenaam.
  • De kleding is ontworpen volgens de laatste modetrends en zorgvuldig op elkaar afgestemd. Wat niet past kan eenvoudig en zonder problemen worden teruggestuurd. Via het menu van de webwinkel van Noos zijn de voorwaarden overzichtelijk en duidelijk leesbaar zodat alles helder en duidelijk is.
  • Stylisten ontwerpen en stellen de fashion box samen zodat er eens in de zoveel tijd een nieuwe outfit naar eigen voorkeur wordt thuisbezorgd.

Outfits voor thuis, bezorgd vanaf de catwalk.

Een Noos Personal Style Box is meer dan alleen een doos met kleding. Wanneer er een stijlprofiel is ingevuld kan er op een aangename manier verder worden gewinkeld. Van casual tot classic of chique, veel stijlen kleding worden in veel variaties aangeboden zodat er voor iedere vrouw zeker te winkelen valt.

Diverse materialen en kleuren volgens de laatste mode zijn terug te vinden in de style box. Maar door even door de webwinkel heen te scrollen wordt alles nog duidelijker. Mode veranderd en daarom staan alle nieuwtjes ook op de site van Noos vermeld.

NOOS Personal Style Box kledingstijlen

Verschillende modestijlen.

De stijlen Preppy, Classic, Romantic, Bohemian, City chiq, Casual, Urban en Edgy variëren van elkaar en kunnen worden gekozen om aan te schaffen in één box, maar van verschillende formaten. Zo kan er gekozen worden uit de Stylebox Basic, Premium, Special, Fancy, DeLuxe, en Top-notch. Het gaat hier om het aantal kledingstukken wat iemand wenst te ontvangen. Verder zijn er diverse abonnementen om uit te kiezen.

NOOS Personal Style Box Figuur types

Jouw smaak, jouw stijl.

Verder kan het lichaamsfiguur worden ingevuld samen met de voorkeur voor welke kledingstukken er in de kledingbox thuisbezorgd mogen worden. Blazers, blouses, broeken, rokken, jeans, schoenen of jurken kunnen worden aangevinkt, en met het aangeven van de juiste maat wordt er prachtige outfit box samengesteld. Omdat het fijn winkelen is op deze webwinkel, is het ook mogelijk om aan te geven welke kledingstukken er beslist niet op mogen worden gestuurd. Verdere specifieke wensen kunnen in de begeleidende info worden ingevuld zodat de stylistes zo goed mogelijk tegemoet kunnen komen aan de vraag van de klant.

Geen verplichtingen, met of zonder box abonnement.

Het is dus mogelijk om zelf de hoeveelheid kledingstukken te bepalen, en in welke stijl en hoe vaak. Het is mogelijk om eenmalig een box thuis te laten bezorgen maar het is ook mogelijk om te kiezen uit diverse abonnementen. Aanmelden of opzeggen kan op elk gewenst moment en er is geen opzegtermijn of andere valkuilen. Het is absoluut de moeite waard en leuk om even goed in de webwinkel te kijken.

Een kledingbox, een unieke ervaring

De online markt wordt overspoeld door kleding aanbieders en door kleding aanbidders. Trends en vraag en aanbod wisselen elkaar af, maar lekker winkelen blijft lekker winkelen. Een Noos Personal Style Box onderscheid zich door de service en het gerichte contact met de klanten. De gratis verzending, en het alleen betalen van wat er wordt gehouden maken alles transparant. Het uitsparen van parkeergeld en uren kwijt zijn in een winkel- of stadscentrum werkt ook nog eens kostenbesparend en dat maakt het dubbel zo fijn om hier te winkelen. Duurzaam winkelen dus, voor een beter milieu.

Jouw persoonlijke styliste volgt de laatste trends.

De personal styliste voegt in de style box aanwijzingen en tips toe voor het juiste gratis kledingadvies. Vakkundig wordt er door de stylistes ingehaakt op de door de modeontwerpers ontworpen trends. Op deze manier is het geheel keurig aangekleed. Jezelf verwennen en laten verassen met een verrassingsbox vol met nieuwe fashion is telkens weer een leuke en spannende ervaring.

Net als de box van NOOS zijn er tal van andere fashion boxen voor zowel mannen als vrouwen. Een goed alternatief is de mode box van Zalon. Deze werkt praktisch het zelfde maar heeft een groter aanbod kleding en merken. Kijk via de knop hieronder op de website van Zalon en vergelijk zelf of je liever NOOS of Zalon proberen wilt.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.