Oger Kledingbox The Personal Advisor

Oger – The Personal Advisor

Langzaam maar zeker wordt het aanbod in kledingboxen steeds groter. De nieuwste aanbieder van deze fashionboxen is de al langer bestaande kleding winkelketen Oger. Nu de nieuwe manier van online kleding kopen waarin een grote rol voor de kledingbox en online outfitters is weggelegd, steeds populairder wordt, springt deze modeketen op de trend in met hun Oger kledingbox.

Naar Oger   

Wat is Oger?

Voordat we het over de Oger kledingbox gaan hebben. Eerst wat meer achtergrondinformatie over het bedrijf zelf. Want, wat is Oger, en wat doet het bedrijf precies? Oger Lusink, is de eigenaar en naamgever van deze inmiddels bekende winkelketen. De keten heeft door heel Nederland verschillende herenmodezaken en vind je de winkels van Oger terug in bijvoorbeeld de P.C. Hooftstraat in Amsterdam, in de Grote Houtstraat in Haarlem, en nog meer winkels in o.a. Rotterdam, Den Haag, en zelfs in Antwerpen.

De modeketen heeft zich gespecialiseerd in luxe Italiaanse herenmode, en verkoopt naast de vele topmerken zoals Woolrich, Moncler, Canali, Caruso en Jacob Cohen ook eigen Oger collecties. Oger staat voor stijl, klasse en succes. Wanneer je een van deze herenmodewinkels binnenstapt zul je ervaren dat het om persoonlijke smaak gaat. Je wordt direct op een vriendelijke manier geholpen door een ervaren stijlexpert die je helpt om je eigen persoonlijke stijl op maat te creëren.

Binnen de winkels wordt je al langer geholpen om een outfit met jouw unieke identiteit op maat samen te stellen. Maar nu speelt de keten ook goed in op de online vraag naar kledingboxen in via hun online webwinkel, en komen ze met de Oger kledingbox – The Personal Advisor.

Oger kledingbox The Personal Advisor

Oger Kledingbox – The Personal Advisor.

De dienst die je al langer in de winkels van Oger kon ervaren, is nu online beschikbaar. Al meer dan 25 jaar helpen de medewerkers van het bedrijf mensen te kleden naar hun persoonlijke stijl. En stellen ze samen met jou een persoonlijke outfit samen. Nu kun je dit geheel online die via hun webshop en de Oger kledingbox bestellen onder de naam ‘The Personal Advisor’

Het concept kledingbox hoef ik niet uitgebreid aan je uit te leggen. De kledingbox van Oger werkt in feite het zelfde als alle andere zoals de Outfittery box, of die van House of Einstein, (lees hier de ervaringen)

Hoe werkt het?

Voor de mensen die nog niet eerder zo,n modebox hebben besteld, komt hier een korte uitleg.

  1. Via de website vul je een intake vragenlijst in. En beantwoord je een aantal vragen over jouw stijl. Zodat de online personal advisor van Oger een beter beeld heeft van wat jouw persoonlijke stijl is.
  2. Met de informatie die de stijlexpert nu heeft. Gaat deze voor jouw een aantal outfits samenstellen, en stuur je hier enkele voorbeelden van, per e-mail of whatsapp. Eenmaal goedgekeurd door jou, worden de nieuwe outfits of kledingstukken in een stijlvolle kledingbox naar je opgestuurd.
  3. Nu is het alleen nog aan jou, om alle kleding te passen. Wat je wilt houden bepaal je zelf, de rest stuur je eenvoudig en gratis retour.

Dit is in het kort hoe het concept van de kledingbox voor heren werkt. Bij elke box werken ze op bepaalde vlakken wellicht net even anders. Maar in de basis is de essentie exact het zelfde. Wat wel van belang is en bij elke kledingbox aanbieder weer anders is. is de stijl die het merk naar buiten brengt. Bij de diensten zoals The House of Einstein, Outfittery en tegenwoordig ook de Zalon box. Kun je vrijwel elke stijl vinden en hebben ze een mega collectie aan fashion items. Bij House of Einstein, staat duurzaam beleid en kleding hoog op het lijstje. Bij de Oger Kledingbox is dit vooral Italiaanse herenmode met stijl en klasse.

Welke merken en stijl?

Bij Oger draait het vooral om klasse. Zo zul je er veel Luxe Italiaanse herenmode van de beste kwaliteit vinden. En hebben ze naast hun eigen collecties zoals de Oger Red, Italian Knitwear, en Dressed For Succes collecties. Ook veel andere topmerken van wereldklasse zoals: Woolrich, Jacob Cohen, Canada Goose, Canali, House Of Sillage, Caruso, Scaglione, Pantherella, Luigi Borrelli, Ring Jacket en nog veel meer. Een compleet overzicht van alle merken vind je op hun website.

Oger merken en stijl

De prijzen?

Bij een kledingbox is het altijd erg lastig om van te voren te zeggen wat deze kost. Dit komt omdat er geen box het zelfde is. Jouw smaak en wensen zijn anders dan die van anderen, en daardoor krijg jij altijd een unieke en op maat gemaakte outfit thuisbezorgd. Afhankelijk van je budget en je merk voorkeuren et cetera. Gaat de stylist voor jou aan de slag. Wanneer je onder een bepaald bedrag wilt blijven, dan kun je dit gewoon aangeven.

Mocht je willen weten of de prijzen van Oger bij jouw budget voor kleding passen. Dan kun je het beste op hun website kijken. Naast kledingwinkels, en nu ook de Oger kledingbox, is de website ook gewoon een online webwinkel waar je zelf eenvoudig kleding kunt bestellen. Door in de shop te kijken, krijg je dus een goed beeld van wat de prijzen van de verschillende merken en kledingstukken zijn.

Kenmerken?

Wat leuke kenmerken van Oger zijn bijvoorbeeld dat je achteraf met Paypal en Tikkie betalen kunt, wanneer je de kledingbox thuisbezorgd hebt gekregen en je weet wat je wilt houden. Ook is het mogelijk om maatwerk uit te laten voeren. Daarvoor moet je wel langs een winkel, maar kun je dus bijvoorbeeld prima je trouwpak laten aanmeten. Hieronder de belangrijkste kenmerken van de Oger kledingbox op een rij.

  • Oger heeft winkels, een webshop en een kledingbox.
  • Staat voor stijlvolle herenmode met klasse.
  • Veel Italiaanse herenmode, maar ook andere topmerken.
  • Achteraf betalen met Tikkie of Paypal mogelijk.
  • Gratis bezorging en retourneren, je betaald alleen voor wat je wilt houden.
  • Maatwerk mogelijk.

Naar Oger   

Oger ervaringen & reviews.

Wij zijn altijd benieuwd naar de meningen van onze website bezoekers. Heb jij een ervaring met Oger, en of een andere kledingbox aanbieder. Deel deze dan met ons door of hieronder in het reactie veld te reageren. Of door ons een e-mail te sturen. Hiermee help je ons en onze website bezoekers om de site van nog betere en kwalitatieve informatie te voorzien.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.