online stylist voor mannen

De online stylist voor mannen – Welke zijn er?

De online stylist voor mannen is vandaag beter bekend onder de naam kledingbox of fashionbox en soms ook personal online shopper genoemd. Hoewel kledingbox de meest gebruikte en gangbare naam voor deze moderne kledingdienst is. Het opvallende van deze diensten is dat er meer kledingboxen voor mannen dan voor vrouwen zijn. Zeker in het begin was dit het geval, inmiddels wordt dit langzaam maar zeker gelijk getrokken en kun je de verschillende fashionboxen voor vrouwen hier vinden.

Online stylist voor mannen.

Het opvallende is natuurlijk het aanbod in deze kledingbox diensten voor mannen. Wanneer je ouderwets gaat kleding shoppen in winkels dan mag duidelijk zijn, dat er veel meer kleding voor vrouwen is en dat mannen altijd meer moeite hebben om smaakvolle kleding te vinden. Is dit dan de reden voor het succes van deze diensten? Ook het taboe dat mannen niet van shoppen houden wordt hier meet doorbroken. Mannen houden wel degelijk van shoppen, maar zijn daarin een stuk praktischer. Mannen weten beter wat ze willen, en gaan daarom direct op hun doel af.

Een dagje winkelen vinden mannen ook leuk, alleen is het niet praktisch en kost het ontzettend veel tijd om de juiste kleding te vinden. Wat dat betreft is een kledingbox een perfecte oplossing voor de zelfbewuste man die erg stijlvol en goedgekleed wil bijlopen.

online stylist voor mannen

Kledingboxen maken het voor iedereen ontzettend makkelijk om er goed gestyled bij te lopen. Wanneer je je aanmeld bij een dergelijke dienst als die van Outfittery of House Of Einstein. Krijg je een eigen online personal shopper toegewezen. Deze online stylist voor mannen gaat op basis van een vragenlijst en eventueel een intake gesprek een nieuwe outfit voor je samenstellen.

Hoewel het concept van de verschillende aanbieders hetzelfde is. En ze allemaal werken met personal shoppers. Zijn de stijlen en merken die er gebruikt worden wel erg verschillend. Hiermee spreekt iedere kledingbox weer een andere doelgroep aan.

Welke zijn er?

Hier vind je een overzicht van alle kledingboxen voor heren die zowel in Nederland als België bezorgen. Het voordeel van kleding is dat je dit makkelijk over de hele wereld kunt versturen. Daarom zul je ook zien dat er meerdere personal shopping aanbieders zijn die hun service in nog veel meer landen aanbieden. The Cloakroom en Outfittery zijn hier een goed voorbeeld van. Maar omdat er dan wel een langere levertijd op zit, en je met andere retour en garantie voorwaarden te maken hebt. Is het slim om het bij Europese aanbieders en dan met voorkeur Nederlandse kledingboxen te houden. Mocht je in België wonen, dan is het interessant om ons artikel over alle kledingboxen die in België bezorgen te lezen.

Natuurlijk zijn er goede en minder goede kledingboxen. Dit is afhankelijk van ene aantal verschillende factoren waaronder de service, de gebruikte merken, de klantenservice, het retourbeleid en natuurlijk de prijzen van de outfits. Daarbij moeten we wel zeggen dat zelfs met een klein budget het mogelijk is is om een persoonlijke online stylist voor mannen in te schakelen. Je kunt een hele outfit laten samenstellen op basis van je voorkeuren en budget. Maar indien gewenst kun je ook een enkel kleding stuk laten aanmeten op basis van je collectie of voorgaande bestellingen.

De kledingboxen die we zelf hebben getest en waar we veel positieve berichten van onze website bezoekers over horen hebben we hieronder voor je vermeld.

House Of Einstein

Naar House of Einstein

Dit is onze favoriete online stylist voor mannen. De keuze in stijlen en kleding is erg ruim, en houdt het bedrijf er een duurzaam beleid op na. De online stylisten zijn zeer professioneel en deskundig.

Outfittery

Naar Outfittery   

Een aanbieder die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Outfittery levert in meerdere landen waaronder België en Nederland. Ga voor het intake gesprek en ontvang binnen een week een nieuwe outfit. Niet tevreden dan stuur je dit gewoon weer gratis retour.

Zalon

Naar Zalon by Zalando  

Zalon is de online personal shopper dienst van Zalando. En heeft de Zalando kledingbox het meteen goed aangepakt, door als eerste een box voor dames en heren aan te bieden. Hier kan iedereen met elk budget en voor elke kledingstijl terecht. Zalon kan namelijk gebruik maken van het enorme kleding aanbod van de Zalando collectie.

Zoals je ziet is er voldoende keuze voor mannen op het gebied van online personal shopping. Voor iedere man die er goed gekleed bij wil lopen is er een online stylist voor mannen beschikbaar. Ongeacht de stijl of het budget. Met deze diensten bespaar je ontzettend veel tijd, en laat je je verassen met nieuwe kleding.

2 meningen over “De online stylist voor mannen – Welke zijn er?

    • Hoi Hans,

      Leuk! Ik zou zeggen probeer het eens. Vind je het niets? Dan kun je de kleding eenvoudig terugsturen zonder dat je iets betaald. Mocht je verder nog vragen hebben dan helpen we je graag verder.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.