outfittery alternatieven

Outfittery alternatieven.

De kleding box is een nieuw product, de populariteit groeit snel en steeds meer mensen ontdekken het gemak en plezier van deze diensten. Inmiddels zijn er een handje vol van deze kledingbox aanbieders en hebben wij de meeste hier op onze website vermeld staan. Je vind ze voor zowel mannen als vrouwen in ons overzicht links van deze pagina in de zijbalk. Outfittery is een van deze en ook meteen een hele goede en sterke aanbieder in personal shopping en kledingboxen. Veel mensen kennen deze aanbieder en vragen ons of er ook Outfittery alternatieven zijn.

Outfittery alternatieven.

Je vind ze in de zijbalk, links op deze website of hieronder. Hoewel je ook kledingboxen voor vrouwen hebt, is Outfittery een personal shopper kledingdienst voor mannen en behandelen we daarom hieronder in dit artikelen alleen de Outfittery alternatieven die voor mannen zijn.

House of Einstein.

Het concept van al deze kledingdiensten is precies hetzelfde. Het verschil zit hem vooral in de gebruikte merken, de naam en wellicht is de service bij de Outfittery alternatieven verschillend. Mocht je een ervaring hebben met een van deze bedrijven, dan mag je die altijd met ons delen in onderstaand reactie veld of via de e-mail door het contact formulier te gebruiken. House of Einstein is een duurzaam gericht bedrijf, en daarin iets anders. Bij House of Einstein proberen zo duurzaam mogelijk te ondernemen en houden daar ook rekening bij met welke merken ze werken.

Naar House Of Einstein   

Zalon.

Als enige cureert Zalon een kledingbox voor zowel mannen als vrouwen. Deze dienst maakt gebruik van het assortiment van Zalando en heeft daarmee toegang tot 1000den fashion items en kledingstukken. Van schoenen, hoeden, sokken, sieraden, jassen, truien, broeken en colberts. Als je een beetje bekend bent met Zalando dan begrijp je dat je laten stylen door de online personal shoppers van Zalon een must see is!

Naar Zalon   

The Cloakroom.

Net als Outfittery opereert The Cloakroom internationaal en is het een groot bedrijf met veel kennis en ervaring. De service is dan ook tip top en kun je er alleen maar de beste merken vinden met de beste prijs / kwaliteit verhouding. De stijlexperts van The Cloakroom zijn echte professionals en zeer betrokken bij hoe jij er bij wilt lopen. Een nieuwe frisse look met een nieuwe outfit is dan ook gegarandeerd succes bij Cloakroom. Daarnaast bieden ze een leuke Cloakroom korting van 25,- voor nieuwe klanten.

Naar The Cloakroom   

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.