Outfittery ervaring en review

Outfittery ervaring en review

Sinds de opkomst van de kledingboxen heb ik zelf al meerdere malen bij Outfittery een outfit laten samenstellen, of een passend item bij besteld. Dit was ver voordat ik deze website ben begonnen om de verschillende kleding boxen met elkaar te vergelijken. Vandaar dat mijn review zonder afbeeldingen is. De eerst volgende keer wanneer ik weer wat besteld, zal ik daar een reeks foto’s of een video van maken voor in de Outfittery ervaring.

Naar Outfittery   

Outfittery ervaring.

De beste eigenschap van een kledingbox in deze vorm, en dat geld voor alle boxen zoals die van The Cloakroom en House of Einstein. Vind ik toch wel de verfrissende blik van een kleding stijlexpert op jouw smaak en stijl. Als ik zelf opzoek ga naar een nieuwe outfit of een kledingstuk. Dan merk ik toch elke keer weer dat ik op safe wil spelen. En val ik altijd terug op het vertrouwde. De kleuren waarvan ik weet dat ik ze mooi vind en me staan. En dat geld ook voor de soorten broeken etc.

Wanneer je de keuze hierin over laat aan een stijl expert. Dan bekijk deze jou objectief vanaf een afstand. De adviseuse kent jou verder niet, en komt dus met een eerlijk maar professioneel oordeel en stelt daar een nieuwe outfit mee samen. Dit resulteerde tot nu toe, elke keer in een verrassende maar toch te gekke nieuwe outfit. Zo,n outfit waarvan je denkt. Wow! Te gek. En ja dit kan natuurlijk ook. Maar juist dat op safe spelen en in het zelfde cirkeltje rond blijven draaien is waardoor we steeds hetzelfde blijven doen.

Kwaliteit, service en prijs.

Ik heb het contact dat ik met mijn stijlexpert bij Outfittery altijd als heel prettig ervaren. Ze denkt met me mee, en stelde me zelfs gerust wanneer ik bang ben om iets nieuws te proberen. Je zult tenslotte nooit voor schut lopen. Ondanks dat er pas geld verdiend wordt wanneer je besluit de kleding te houden. Neemt de kledingexpert toch de tijd voor je om je goed te helpen met je wensen voor een nieuwe outfit.

Eenmaal de kleding thuisbezorgd te hebben gekregen. Is het elke keer weer net alsof ik jarig ben en cadeaus krijg. Ondanks dat ik het uiteindelijk zelf moet betalen. M,n persoonlijke online shopper, weet me zo elke keer weer te verassen en blij te maken met iets nieuws. De nieuwe complete outfit is een. Maar waar ik veel waarde aan hecht is, wanneer ik alleen een nieuw items. Zoals een jas, broek of trui wil bestellen. Dit gaat volgens dezelfde procedure. Maar omdat het dan geen hele outfit betreft. Wordt het item door de stijlexpert met mijn eerder aangeschafte kleding gematcht. Dit kan door eindeloos door blijven gaan. Waardoor je uiteindelijk een complete garderobe krijgt waarvan de meeste kleding juist goed bij elkaar past.

Prijs technisch betaal je alleen voor de kleding die je na het passen en proberen wilt houden. Je betaald echt niet meer dan de winkel prijs, geloof me ik heb dit in het begin een paar keer nagekeken. En is dus het advies en de bezorging helemaal gratis. Wil je meer weten over de Outfittery kosten en prijzen, kijk dan hier.

Outfittery ervaringen en review.

Wanneer je op de website van Outfittery gaat kijken. Dat kun je doen door onderstaande knop te gebruiken. Dan vind je iets onder op de website een aantal Outfittery reviews en de Outfittery ervaring van mensen die ook eerder bij de kleding box aanbieder een outfit hebben besteld. Deze zijn leuk om te lezen, zo kom je erachter. Wat voor andere weer belangrijk is en waarom ze voor Outfittery kiezen. Mocht jij nou ook een Outfittery ervaring hebben? Laat ons het dan weten of deel hem met ons en de bezoekers van deze website door te reageren in onderstaand reactie veld.

Naar Outfittery   

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.