outfittery kosten en prijzen

Outfittery kosten, wat zijn de prijzen?

Wanneer je onze publicatie over Outfittery hebt gelezen dan heb je wellicht gezien, dat je tegen elk budget wel een outfit kunt laten samenstellen. Dit betekend natuurlijk niet dat je voor 10,- op de eerste rij zit. We hebben het hier natuurlijk over kwaliteits kleding en niet over een stuk kaas. Omdat we veel vragen krijgen over de Outfittery kosten en prijzen, gaan we hier wat dieper op in.

Naar Outfittery   

Outfittery kosten en prijzen.

Wanneer je op de website van de kledingbox aanbieder kijkt. Dan zie je enkele voorbeeld outfits staan. Deze outfits kun je wel bestellen maar daarvoor zul je wel eerst even de procedure van een paar minuten moeten doorlopen. Deze voorbeeld outfits, zijn er om je een indruk te geven van wat er mogelijk is. En wat de prijzen daarvan zijn. Zo zie je dat je voor € 250,- al een compleet gevulde kleding box hebt tot schoenen aan toe. Maar dat je ook voor € 660,- kan kleding shoppen.

De bedoeling van een heren kledingbox zoals Outfittery, is dat je samen met een kleding adviseuse gaat kijken naar wat je wensen, stijl en je budget is. Op basis daarvan wordt er een leuke outfit voor je samengesteld. Uniek en verfrissend! Wat de Outfittery kosten zijn, is dus niet precies te zeggen. Maar als jij niet meer dan 200,- of 500,- euro wilt uitgeven. Dan kun je dit eenvoudig aangeven.

Kosteloos stijladvies.

Om te beginnen is het advies wat je na of tijdens je vragenlijst / kennismakingsgesprek krijgt helemaal gratis en vrijblijvend. Het gaat nog verder want wanneer je een Outfittery kleding box besteld. Dan gaat de stijlexpert voor je aan de slag en zelfs dit is gratis wanneer je niet besluit om de kleding te houden.

14 dagen gratis proberen.

Zodra de stijlexpert voor jou een unieke outfit heft samengesteld. Krijg je deze thuisbezorgd. Jij hebt nu 14 dagen de tijd om de kleding te passen en proberen. Vind je het niets, of alleen een gedeelte. Dan stuur je de kleding gratis retour en betaal je niets, of alleen voor het geen wat je houden wilt. Je betaald alleen voor de kleding, en niet meer dan de retail (winkel) prijzen. Het advies, de styling en de bezorging en retour sturen zijn gratis.

Outfittery prijzen.

Zoals je nu wel begrijpt zijn de Outfittery kosten dynamisch en per persoon verschillend. Het mooie hiervan is dat iedereen met elk budget een nieuwe outfit kan laten samenstellen. Logischerwijs, is de keuze wat beperkter wanneer je een klein budget wilt hanteren.

Naar Outfittery   

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.