outfittery voor dames en vrouwen

Outfittery voor dames.

Wij krijgen vaak de vraag of Outfittery voor dames beschikbaar is. Helaas moeten wij tot op heden steeds melden dat het nog niet mogelijk is om als vrouw een nieuwe outfit aan te laten meten bij Outfittery, The Cloakroom of House of Einstein. Zodra dit wel het geval is, dan lees je dat als eerst op onze website. Omdat het voor veel mensen nog niet helemaal duidelijk is welke kledingboxen er voor mannen zijn, en welke kleding box je als vrouw kunt bestellen, hebben we ze allemaal voor je op een rij gezet.

Outfittery voor dames en vrouwen.

Zoals hierboven al staat beschreven is er nog geen Outfittery voor dames. Wel kun je als vrouw goed terecht bij Scottybons, B-Dressed en Zalon. Dit is exact hetzelfde concept als Outfittery maar dan puur voor dames. In ons overzicht “kleding box voor vrouwen” vind je meer informatie.

Als je als vrouw opzoek bent naar een kledingbox, dan is er een grote kans dat je bekend bent met Zalando. De grootste mode webshop van Europa heeft ook online personal shoppers die je graag helpen bij het vinden van een nieuwe look. De stijladviseuses vind je terug via de kledingbox dienst Zalon. Na het beantwoorden van een aantal vragen over je stijl en je wensen, gaat een stijlexpert voor je aan de slag met het vinden van de juiste kleding en items voor een perfecte nieuwe look.

Naar Zalon   

Of Outfittery ook zijn dienst beschikbare gaat stellen aan vrouwen is niet duidelijk. Wat we wel weten is dat de vraag naar dergelijke diensten als een kleding box steeds groter wordt. Ook vrouwen vinden het gemak van een kledingbox erg handig en dat merken we vooral aan de vraag naar Outfittery voor dames. Maar ook The Cloakroom is erg gewild bij vrouwen en wordt hier regelmatig naar gevraagd. De vraag is dan ook niet “of” deze bedrijven hun online personal shoppers gaan inzetten om vrouwen te voorzien van een compleet nieuwe outfit. Maar wanneer.

Kledingbox vergelijken.

Wij vinden de kleding box een super leuk idee en concept. Het gemak, de tijdbesparing en het verrassings-effect waarmee je jezelf zo nu en dan kan trakteren op een compleet nieuwe outfit. Die samen gesteld is door een kleding expert is natuurlijk erg leuk. Zodra er veranderingen plaats vinden zoals nieuwe diensten, kortingen of andere nieuwtjes dan zullen wij dat op deze website vermelden. Mocht je iets missen, een dienst weten die wij nog niet hebben vermeld. Laat ons het dan weten via het contact formulier op onze website. Als je een ervaring hebt met een van deze diensten dan mag je deze natuurlijk ook met ons en de website bezoekers delen.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.