outfittery kledingbox

Outfittery, online shoppen en kledingadvies voor mannen.

Samen met The Cloakroom is Outfittery de marktleider op het gebied van de nieuwe trend: De kleding Box. Het concept van de kledingbox is vrijwel gelijk, toch zijn er hier en daar een aantal subtiele verschillen. Waar The Cloakroom sinds kort onderdeel is van het Duitse “The Curated Shopping Group” en gefuseerd is met de oprichter hiervan “Modomoto” Outfittery heeft ook tentakels in Duitsland omdat deze de grote investeringsgroep Rocket Internet achter zich heeft staan, wat bijvoorbeeld ook de investeerder van Zalando en HelloFresh is.

Naar Outfittery   

Hoe werkt Outfittery?

Een kledingbox bestellen is erg simpel, de online kledingdienst is zo succesvol vanwege het gemak en het leuke verrassingseffect, je besteld een kledingbox vanuit je luie stoel, direct vanuit je huis, werk of terwijl je onderweg bent. Het bestellen van een kledingbox bij Outfittery duurt enkele minuten.

Je begint met het invullen van een vragenlijst, hierin wordt vooral gekeken naar wat je wensen zijn, je smaak, welke kleuren stijlen je mooi vind, wat je maten zijn, je lengte en gewicht, en natuurlijk wat je echt niet mooi vind. Met deze gegevens gaan de modestylisten van Outfittery aan de slag om een nieuwe frisse outfit voor je te samenstellen.

Na het invullen van de online vragenlijst, kun je optioneel een stap je verder gaan door je modestilist te leren kennen, via een persoonlijk telefoon gesprek van ongeveer 10 minuten, op deze manier kun jij je stijl-expert ook leren kennen maar nog veel belangrijker, de stijlexpert kan jou ook nog veel beter leren kennen, waardoor hij of zij jou nog beter kan stylen.

Mocht je om wat voor reden ook geen persoonlijk gesprek willen, omdat je bijvoorbeeld geen tijd hebt, of liever meteen een kledingbox besteld, dan is dit geen enkel probleem.

Nadat je alle vragen en het optionele telefonische kennismakingsgesprek hebt gehad, wordt er een box voor je samengesteld en wordt deze op het adres naar keuze bezorgd. Vervolgens heb jij alle tijd om in alle rust de kleding te passen en te zien hoe het je staat. Wat je niet mooi vind stuur je eenvoudig weer terug en alleen de kleding die je mooi vind betaald je.

Welke merken en outfits?outfittery kledingbox

Outfittery werkt met een brede selectie van bekende en minder bekende mode merken, kwaliteit van de kleding staat hoog boven aan de lijst en daarom werkt het bedrijf alleen maar et kwalitatieve fashionbrands zoals Joop, Pierre Cardin, Tommy Hilfiger, Bugatti, Otto Kern, Drykorn, Strellson, Scotch & Soda, Marc O’ polo, Gant. Om er maar een paar op te noemen.

Er worden met deze merken een aantal verschillende stijlen gehandhaafd, zo kun je op de website voorbeelden vinden van: Business Outfits, Casual Outfits of een toch iets sportievere stijlvolle look. Dit is verder helemaal afhankelijk van jouw wensen en verschilt per persoon.

Outfittery kosten.

Een veel gestelde en logische vraag van bezoekers van onze website is, wat zijn de Outfittery kosten? Uiteraard is dat helemaal afhankelijk van wat je voorkeuren zijn, dit is per persoon erg verschillend en daarom is het moeilijk om aan te geven wat een kledingbox bij Outfittery kost. Wel werkt het bedrijf met een groot aantal merken waardoor er voor elk budget en iedereen een kleding box samengesteld kan worden, daarnaast worden de normale retail prijzen gehanteerd en betaal je niet meer dan wanneer je dezelfde kleding in de winkel zou kopen. Het stijladvies door je persoonlijke stylist is geheel gratis.

Via de vragenlijst die je als eerst gaat invullen kun je aangeven wat je maximaal aan een bepaald kledingstuk zoals een broek, trui of paar schoenen wilt uitgeven.

Outfittery kenmerken.

  • Alleen voor mannen.
  • Geen abonnement.
  • Gratis stijladvies van een stijlexpert.
  • Gratis bezorging en retour zenden in heel Nederland.
  • Geen koopverplichting en 14 dagen om de kleding terug te sturen.

Naar Outfittery   

Outfittery ervaringen.

Om onze website nog beter te maken voor onze bezoekers zijn wij benieuwd naar jouw Outfittery ervaringen, heb jij deze? Voel je dan vrij om via onderstaand reactie formulier je ervaringen met ons te delen.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.