outfitting room

Nodig ze uit bij jou op kantoor, of ga zelf langs bij de Outfitting Room.

House of Einstein is bij de meeste mensen bekend als een kledingbox dienst voor mannen waarbij een persoonlijke shopper / stijlexpert jou nieuwe outfits aanmeet. Dit alles gebeurd online en begint met het invullen van een vragenlijst om jouw persoonlijke voorkeuren te bepalen. Naast het bestellen van een kledingbox en je laten stylen door een online stijlexpert. Kun je ook bij House Of Einstein langs gaan bij de Outfitting Room. Of ze zelfs bij je op kantoor uitnodigen.

Ga langs bij House Of Einstein in de Outfitting Room.

De online dienst is zeer succesvol en veel mensen maken er handig gebruik van. Toch zijn er nog altijd mensen die het waarderen wanneer ze fysiek kunnen langskomen voor persoonlijk advies. Speciaal hiervoor is er de Outfitting Room van House Of Einstein. Wanneer je een persoonlijk advies gesprek op prijs stelt. Dan kun je dit aanvragen door contact met ze op te nemen. Je wordt dan uitgenodigd in Amsterdam om onder het genot van een drankje je wensen met je persoonlijke kledingadviseuse te bespreken.

House of Einstein bij jou in het bedrijf.

Een andere erg leuke optie, is de mogelijkheid om de outfitters / stijlexperts van House Of Einstein bij je op kantoor uitnodigen. Dit is natuurlijk erg efficiënt wanneer je als bedrijf je personeel wilt laten kleden. Zo kun je in een klap de wensen van zowel het bedrijf als de wensen van de medewerkers behartigen. En gaat het personeel representatief volgens de stijl van het bedrijf en met een persoonlijke touch op pad.

Een ander leuk idee is om eens een bijzonder cadeau aan je personeel te schenken. Denk aan een kerstpakket maar dan anders. Je kunt de outfitters uitnodigen om al het personeel een nieuwe outfit te schenken. Dit is niet alleen uniek en origineel, maar wordt ook bijzonder gewaardeerd door alle medewerkers.

Voor meer informatie gebruik je onderstaande knop. Je wordt dan direct door gestuurd naar de website van House Of Einstein.

Naar House Of Einstein   

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.