p.s. zoë

P.S. Zoë, een cadeau voor hardwerkende vrouwen.

Als je denkt aan vrouwen met een persoonlijke stylist, dan ga je al snel aan de allerrijksten onder ons denken. Geluksvogels die het goede leven lijden en nooit met hun handen in het haar hoeven te zitten over de vraag of dit bloesje nou wel bij dat truitje past. We kennen het allemaal wel uit de altijd populaire rubriek in vrouwenmagazines. Een alledaagse vrouw die er dankzij een make-over door een professionele stylist plotseling chique, in het oog springend, elegant en verzorgd uitziet. Dat kun je ook wel willen en tegenwoordig kun je het ook krijgen. Een aantal creatieve ondernemers zijn begonnen met de verkoop van kledingboxen. De bekendste voorbeelden in Nederland van dit nieuwe concept zijn House of Einstein voor mannen, Zalon van Zalando voor iedereen en natuurlijk de P.S. Zoë kledingbox voor vrouwen.

Het P.S. Zoë idee..

Het idee waarmee de fashion box ooit begonnen is, is dat een stylist nu net wat meer weet over het mixen en matchen van outfits. Lang niet iedereen is even getalenteerd of ervaren op het gebied van mode. Gebruik maken van een kledingbox is dé manier om je eigen stijl op een betaalbare manier te verbeteren. Of je nu slechts voor een enkele keer of regelmatig een nieuwe box bestelt, je kunt gretig gebruik maken van het advies van een expert.

P.S. Zoë

Natuurlijk zijn de kledingboxen niet alleen voor de onwetenden onder ons. Ook voor vrouwen die al zeer modieus zijn, kan een outfit box soms uitkomst bieden. Zo kan het samenstellen van de perfecte outfit erg tijdrovend zijn. P.S. Zoë is zich daar goed van bewust en heeft op deze drukke vrouwen de focus gelegd. Het gedachtegoed dat ligt achter hun service, is dat niet alle vrouwen tijd hebben om uitgebreid te shoppen, maar alle vrouwen willen er wel altijd goed uitzien. Ze richten zich echt op de drukke vrouw met een volle agenda, die daardoor niet altijd voldoende tijd heeft om uitgebreid te gaan winkelen. Om alsnog een stijlvolle en goed bij elkaar gezochte outfit te vinden, kunnen vrouwen dan bij hun stylisten terecht.

Hoe werkt het?

Het proces om je eigen fashion box te bestellen is erg simpel. Je gaat naar de website van P.S. Zoë toe en vult daar de Style check in. Hier kun je je in vijf minuten doorheen jagen en zelfs de grootste twijfelaars zullen er niet langer dan een kwartier over doen. Uniek bij P.S. Zoë is dat je hierna kunt beslissen of de Style check voldoende voor je was. Deze is erg uitgebreid en de meesten zullen er hun wensen duidelijk mee kunnen maken. Zo kun je zowel je wensen aanvinken, als de stijlen, de kleuren en de mode nachtmerries die je absoluut nooit zult dragen.

P.S. Zoë style check

Het grote voordeel hiervan is, dat je al binnen een paar minuten je kledingbox besteld kunt hebben. Ben je er na het uitvullen niet op gerust of wil je uitgebreid gebruik maken van je beschikking over een personal shopper, dan kun je ervoor kiezen om ook een bel-afspraak te maken. Daarin kun je met je stylist bespreken wat bij jou past, wat je wensen zijn en wat voor verrassende mogelijkheden de stylist je zou aanraden. Vervolgens kun je dan via de site meteen de outfit box bestellen. In de box zullen 5 tot 8 items zitten, waar je 2 tot 3 complete combinaties mee kan maken. Je hebt 8 dagen om alles even goed te passen en daarna kun je terugsturen wat je niet wil kopen.

De stijlen en de merken.

Er wordt voornamelijk gewerkt met opkomende Nederlandse merken en bekende Scandinavische merken. De focus ligt hierbij echt op het combineren. Bij P.S. Zoë specialiseren ze zich in het aanbieden van kledingstukken die met zoveel mogelijk andere stukken gecombineerd kunnen worden.

P.S. Zoë kledingstijlen
Kies uit meerdere stijlen.

Casual, Casual Chic, Edge, Bohemian en Preppy zijn de stijlen waar Zoë zich in specialiseert, ook zijn de stylisten ervaren in het combineren van deze stijlen.

P.S. Zoë kosten.

De kosten van een box kunnen erg uiteenlopen. Dat komt omdat er tijdens de Style check van je gevraagd wordt hoeveel geld je over hebt voor bepaalde kledingstukken en die prijzen verschillen nogal. Zo kun je aankruisen dat je voor een T-shirt minder dan 20 euro over hebt, of juist 80 euro. Ook kun je voor broeken van 40 tot 120 en schoenen van 80 tot 240 euro kiezen. Dankzij dit unieke systeem is het erg duidelijk wat voor kosten je kunt verwachten en zul je nooit een box ontvangen met prachtige kleren die je je niet kunt veroorloven.

De kosten van de verzending van de box zijn altijd helemaal gratis. Voor de retour van de box hoef je alleen te betalen als je besluit om niets te kopen. Als je ook maar één item zelf houdt, dan wordt de retour ook vergoed.

P.S. Zoë review.

Grote pluspunten zijn het gemak en de snelheid van het proces. De Style check is erg overzichtelijk, duurt niet te lang, maar voelt toch heel compleet. Een ander voordeel is dat alle items in je box gecombineerd kunnen worden tot meerdere samenstellingen. Er zijn ook kledingboxen waarbij je 1 of 2 aparte combinaties krijgt, waardoor je al snel verplicht wordt alle items van een bepaalde outfit te kopen of helemaal niets.

Tenslotte is het erg prettig dat je duidelijk kunt aangeven wat je wel en niet wil en hoeveel je bereid bent om uit te geven. Het enige nadeel is dat het een vrij nieuw bedrijf is, waardoor het moeilijk is om veel P.S. Zoë ervaringen te vinden. Het heeft weinig zin om van een enkele positieve of negatieve ervaring uit te gaan. Gelukkig zul je zelfs in het geval dat je box een faliekante mislukking is, slechts 7, 50 kwijt zijn aan retour kosten. Wat het de gok voor een box, dat toch wel een beetje een cadeautje is om te openen, waard maakt. Wil je weten welke outfit boxen er nog meer zijn voor vrouwen. Lees dan dit blog over andere dames kledingboxen.

Wij raden zelf de online styling service van Zalon aan. Deze is voor vrouwen en heeft veel overeenkomsten met de dienst van P.S. Zoë.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.