Personal shopping service Scottybons neemt Carmen West over

Personal shopping service Scottybons neemt Carmen West over.

Noor De Bruijn heeft met haar online personal shopper bedrijf Scottybons al veel bereikt in de mode branche. En dat terwijl het bedrijf nog maar een paar jaar bestaat. Eerder nam de online personal shopping service al een ander bedrijf in deze markt over, namelijk het op een jongere doelgroep gerichte B-Dressed. Personal shopping service Scottybons neemt Carmen West over. en slaat daar een nieuwe weg mee in.

Personal shopping service Scottybons neemt Carmen West over.

Wie is, en wat is het dat Carmen West doet? Het bedrijf bestaat nu zo,n 5 jaar en heeft naast een webwinkel een vrij uniek personal shopping on tour concept. Wat Carmen West hiermee doet is met een mobiele winkel langsgaan bij bedrijven waar ze op kantoor een complete winkel uitstalt en haar klanten voorziet met een grote selectie van de beste kleding merken en daarbij adviseert en haar klanten stijlt. Veel grote bedrijven zoals Google en ING hebben al gebruik gemaakt van deze dienst.

Wat deze overname betekent voor Carmen West en Scottybons, is dat Carmen West niet langer zal blijven bestaan en dat de personal shopping On Tour dienst zal worden geïntegreerd in de diensten van Scottybons. Die naast kledingboxen met stijladvies ook bij je langskomt op kantoor om het personeel van een bedrijf te stijlen.

Scottybons breidt uit.

Scottybons bereikt met deze stap een veel grotere doelgroep die het bedrijf nu via meerdere wegen kan aanspreken. Met het ook nog niet zo heel lang geleden overgenomen B-dressed spreekt de kledingbox voor vrouwen aanbieder de jongere doelgroep dames aan. En met het eigen in 2016 opgerichte Scottybons de wat hoger opgeleide vrouw. En nu met de overname en integratie van Carmen West gaat ze ook langs bij bedrijven om deze te voorzien van kledingstijladvies.

Personal shopping service Scottybons neemt Carmen West over en dat betekent niet alleen dat ze een veel groter bereik bij meerdere doelgroepen heeft, maar dat ook de concurrentie het zwaarder krijgt. In de online personal shopping branche zijn enkele andere bedrijven actief. Waarin de meeste kleding box aanbieders zich richten op herenkleding.

Of Scottybons ook kleding voor heren gaat aanbieden in de toekomst is nog niet duidelijk. Zo doet de kledingdienst Zalon van Zalando dat namelijk wel. En is het niet weg te denken dat de bekendere herenkleding aanbieders zoals House of Einstein, The Cloakroom en Outfittery dit in de toekomst ook gaan doen.

Een mening over “Personal shopping service Scottybons neemt Carmen West over.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.