plussize personal shopping voor een maatje meer

Plussize personal shopping voor vrouwen met een maatje meer!

Mooie mode is allang niet meer alleen voor super slanke dames, ook voor curvy vrouwen zijn er meer dan genoeg opties om er fashionable uit te zien. Ben jij plussize en kan jij wel een beetje hulp gebruiken om er fantastisch uit te zien? Bestel dan je gepersonaliseerde kleding box bij Scottybons.  Als enige in Nederland bieden zij de kledingbox voor vrouwen met een maatje meer aan. Met de maten 34 t/m 48 in hun collectie hebben zij een ruim aanbod, en dus ook plussize personal shopping voor vrouwen met een maatje meer.

Plussize Personal Shopping – Hoe werkt het?

Of je nu opzoek bent naar plussize kleding voor een maatje meer of niet. Het bestellen van een kledingbox bij Scottybons werkt op de volgende manier:

Nadat je een account hebt aangemaakt en je stijlintake hebt ingevuld, wordt er een belafspraak ingepland om jouw wensen wat betreft de items die je wil ontvangen te bespreken. Dit gaat onder andere over stijl, comfort, de gelegenheid waarvoor je kleding zoekt en wat bij jouw figuur en kleurtype past. Je zal verrast worden door de personal stylist die drie outfits voor je samenstelt op basis van jouw stijlintake en het telefonische gesprek. In het stijladvies kan je terugvinden welke items een outfit vormen en hoe je deze het beste kan dragen. Ook wordt hierin beschreven waarom de stylist dit voor jou heeft uitgekozen.

Plussize personal shopping Plussize kledingbox

Plussize merken van Scottybons.

De plussize merken waar Scottybons mee werkt zijn onder andere Zoey, Yoek, Mat Fashion, Aida maar ook merken als Pieszak, Ibana en Alchemist. De prijzen van de outfits die voor je worden samengesteld verschillen altijd per persoon en per outfit, dit is compleet afhankelijk van jouw wensen. Naast je smaak, maten en voorkeuren kun je ook je budget aangeven, zo kan de stijlexpert rekening houden met de prijs voor de outfit.

Voor meer informatie en even vrijblijvend rondkijken op de website of zelfs het aanmaken van een stijlprofiel doe je via onderstaande knop. Je wordt dan direct naar de website van Scottybons geleid.

Naar Scottybons  

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.