Scottybons ervaringen & reviews.

Het internet heeft ons veel mooie dingen gebracht. Een daarvan is de mogelijkheid tot het lezen en plaatsen van reviews en ervaringen van anderen. Naast het gemak van online shoppen en de snelheid waarmee je je nieuwe kleding kunt bestellen en thuisbezorgd krijgt. Willen veel mensen eerst weten hoe anderen over hetzelfde product denken voor ze een beslissing nemen. Ben jij in dit geval opzoek naar Scottybons ervaringen en reviews? Dan ben je hier op de juiste plek.

Naar Scottybons  

Scottybons ervaringen en reviews.

Om te beginnen wil ik meteen duidelijk maken dat het bij ons mogelijk is om zowel de ervaringen van ons en andere mensen te lezen als zelf ook een review te plaatsen. Hoe dit moet lees je onderaan in dit blog. Voordat we naar de reviews en Scottybons ervaringen gaan kijken. Eerst een korte uitleg over het bedrijf.

Scottybons is een online personal shopping dienst voor vrouwen. Dat wil zeggen dat je als vrouw je kunt laten stylen door een persoonlijke modestyliste. Na het invullen van een aantal vragen over je stijl en voorkeuren en een eventueel telefonisch kennismakingsgesprek gaat jouw online shopper aan de slag met het samenstellen van een een nieuwe combinatie van kledingitems. Deze nieuwe outfit wordt in een mooie kledingbox bij je bezorgd. Het stijl advies wat je krijgt is verder helemaal gratis. Lees in dit blog meer over het gratis stijladvies van de verschillende kledingbox aanbieders.

Scottybons ervaringenIn de meeste gevallen is zelfs de verzending gratis tenzij je Scottybons in België wilt laten bezorgen. Zo kun je eenvoudig gebruik maken van de ervaring en deskundigheid van een professionele stylist die op basis van jouw wensen en de gelegenheid nieuwe kleding voor je adviseert.

Scottybons ervaringen.

Op deze informatie pagina over Scottybons kun je al enkele ervaringen van andere dames lezen. Indien je zelf een Scottybons ervaring hebt die je met ons en de andere bezoekers van de website wilt delen. Verzoeken wij je om deze ook daar te plaatsen. Dat doe je eenvoudig door onder aan de pagina in het reactieveld een bericht achter te laten. Eventueel mag je ons ook mailen met je persoonlijke ervaring met Scottybons door het contact formulier te gebruiken.

  • Bekijk hier een selectie van de Scottybons ervaringen van anderen.

review avatarSacha (29) – Copywriter.

Scottybons is voor mij zonder zorgen goed gekleed gaan. Mijn stylist voelde mijn smaak perfect aan, de twee outfits die ze voor me uitkoos zijn in een keer raak. Ik ben erg tevreden met de service en kwaliteit.

Marie-Louise (36) – Public Relations

review avatar

De schoenen die bij de outfit zaten, zijn en zitten geweldig. Ik zou zoiets zelf nooit hebben gekocht, maar jullie outfitter heeft me er mee verrast. Jullie zijn nog niet van me af.

Denise (27) – Kapster

review avatar

Super leuk,dit is voor mij de de ideale manier om eens een aantal “unieke” kledingitems aan mijn kledingcollectie toe te voegen, vaak blijf ik toch steeds bij dezelfde stijl. Dank zij mijn personal shopper bij Scottybons krijg ik steeds meer inspiratie!

Margriet (38) – Accountant

review avatar

Ik vond het echt fantastisch om de box uit te pakken, echt een verrassing! Een colbert met deze print zou ik bijvoorbeeld zelf nooit gekocht hebben. Maar nu ik hem heb en weet hoe ik hem het beste kan combineren met andere kleding, vind ik hem te gek!

Stuur ons jouw Scottybons review.

Naast de informatie die wij aanbieden op onze website over alle online styling diensten. Helpen de ervaringen en reviews anderen om een keuze te maken in het aanschaffen van een bepaald product. Omdat dit erg belangrijk voor ons is om onafhankelijk te blijven waarderen wij het erg wanneer jij ons jouw persoonlijke Scottybons ervaringen en reviews stuurt. Hiermee help je niet alleen ons, maar ook de vele bezoekers van onze website.

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar het stijladvies van Scottybonx. Gebruik dan onderstaande knop op direct naar de website te gaan waar je nog meer kunt leren en te weten kunt komen over deze leuke kledingbox.

Naar Scottybons 

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.