Scottybons

Scottybons, online personal shopping in stijl.

De kledingbox wordt steeds populairder. Veel mannen maken al gebruik van het gemak van deze kledingboxen van bijvoorbeeld Outfittery, The Cloakroom. Maar ook vrouwen gaan steeds vaker het gemak van online shoppen inzien en juist die extra service van een stijlexpert en personal shopper die je er in de meeste gevallen gratis bij krijgt. Scottybons is er daar een van.

Naar Scottybons   

Wat is Scottybons?

Het concept van de kledingbox is in alle gevallen vrijwel hetzelfde, alleen er is maar een service voor vrouwen die outfits inclusief accesoires en schoenen samenstelt en opstuurt. Er is er ook maar een waarbij je een persoonlijk geschreven stijladvies, specifiek voor jou, meegestuurd krijgt. Scottybons hanteert dus ook het gemak van online shoppen met een persoonlijke stijlexpert die na het doen van een uitgebreide stijl intake, neemt een van hun stylistes contact met je op om je wensen, maten en stijl te bespreken.

De kledingadviseuse gaat met jouw wensen aan de slag om een nieuwe outfit samen te stellen, dit inclusief, schoenen en accessoires. Deze nieuwe outfit krijg je vervolgens op je adres naar keuze bezorgd en kun je in het gemak van je eigen comfort de kleding passen. Wat je mooi vindt, dat houd je. En wat je niet wilt stuur je kosteloos terug.

Scottybons prijzen.

Naast de merken en samengestelde collectie, zitten er nog wat subtiele verschillen tussen de kledingbox aanbieders in de prijzen. Zo betaal je bij Scottybons sowieso € 15,- voor het persoonlijke stijladvies en het uitzoeken van de kleding door de personal shopper. Hiervoor krijg je de box opgestuurd, kun je gratis retourneren, ook nog een keer gratis ruilen, en krijg je bovendien een aantal sets die specifiek voor jou zijn samengesteld, en beschreven in een stijladvies.

De prijzen van de outfits die voor je worden samengesteld verschillen altijd per persoon en per outfit, dit is compleet afhankelijk van jouw wensen. Naast je smaak, maten en voorkeuren kun je ook je budget aangeven, zo kan de stijlexpert rekening houden met de prijs voor de outfit. Wanneer je gewend bent om te betalen voor kwaliteit en duurzaamheid, is het voor een ieder mogelijk om zich te laten stijlen door een stijlexpert van Scottybons.

Abonnement.

Je kunt altijd een eenmalige kleding box bestellen, maar kunt ook aangeven dat je via een abonnement elke 1, 2 of 3 maanden een nieuwe kledingbox met een nieuwe outfit wilt ontvangen. Dit kun je opzeggen wanneer je maar wilt. Maar maakt het wel extra leuk, verrassend en erg makkelijk. Zo krijg je elke maand een nieuwe outfit op basis van jouw wensen, en eerder aangekochte kleding.

Merken.

Op de website van Scottybons, kun je enkele voorbeeld outfits zien, ter inspiratie of om een indruk te krijgen van met welke merken het bedrijf werkt. Naast de bekendere A merken, kun je bij Scottybons ook minder bekende maar toch kwalitatieve kleding krijgen. Zo weet je zeker dat je altijd een exclusieve outfit krijgt en er geen tweede van is.

Ook krijg je er een betere indruk van de prijzen, en kun je zien welke merken Scottybons gebruikt. Het bedrijf werkt samen met mooi merken zoals: Michael Kors, GSUS, Ibana, Turnover, Benneton, Tommy Hilfiger, Guess, Ted Baker, French Connection, G-Star, Dante 6, om er maar een paar van de velen te noemen.

Kenmerken van Scottybons.

  • Extreem persoonlijk.
  • Duurzame en kwalitatief goede merken.
  • Exclusieve niet alledaagse merken.

Naar Scottybons   

Scottybons review.

Wij zijn altijd opzoek naar ervaringen en meningen van anderen, dus als jij een ervaring hebt met het Hilversumse bedrijf, dan horen wij dat graag van jou en mag jij je Scottybons review met ons delen door gebruik te maken van onderstaand reactie veld.

3 meningen over “Scottybons, online personal shopping in stijl.

  1. Het concept is duidelijk.Ziet er op papier goed uit. Klanten kunnen je maken of breken. Ik zou aanraden naar hen te luisteren en ook te horen wat ze niet zeggen. Ik hoop, dat je dat soort personeel kan vinden. Het zijn goudvisjes.

  2. Scottybons is top! Ik werk elke week gemiddeld zo,n 60 uur en heb ik daardoor weinig tijd om naar representatieve nieuwe outfits te zoeken die zakelijk maar toch toegankelijk zijn. Voor mijn werk dien ik erg netjes gekleed te zijn omdat dit belangrijk is voor mijn functie. Dankzij Scottybons heb ik hier geen zorgen meer over en ben ik altijd voorzien van nette kleding volgens de laatste trends en helemaal naar mijn stijl.

  3. Nette service, mooie kleding en een erg vriendelijke en meedenkende stylist. Ik heb nu twee keer een nieuwe outfit mogen ontvangen en ben erg tevreden met het resultaat.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.