shop the look voor heren

Shop the look voor heren.

Als we het over mode en fashion hebben en dan met name over het aanschaffen van een nieuwe complete look en outfit dan denken we hierbij vaak aan dameskleding en dat kleding shoppen iets is waar vooral dames mee bezig zijn. Niets is minder waar want ook heren zijn gek op mode en op winkelen, het grote verschil is meestal dat mannen weten wat ze willen en daar direct voor gaan. We hebben het al eerder over complete outfits voor mannen gehad in dit blog, vandaag gaan we het wederom hebben over een nieuwe look maar dan voor heren. Vandaar vandaag dit blog getiteld: Shop the look voor heren.

Shop the look voor heren.

Dit blog heeft een klein beetje uitleg nodig want ‘shop the look’ is een veel gebruikte term in de mode en online kleding wereld, maar wat betekent het eigenlijk? Letterlijk vertaald betekent shop the look voor heren: Koop de stijl voor heren. Waar het hier om gaat is dat je niet meer opzoek gaat naar een nieuw fashion item, maar dat je een compleet nieuwe look gaat aanschaffen een nieuwe kleding set voor heren. Eigenlijk doen we dit allemaal al jaren, zelfs als we fysiek gaan shoppen dan komen we altijd met meer thuis dan je van plan was.

shop the look voor heren

Bij die nieuwe schoenen horen toch ook nieuwe sokken en misschien wel een nieuwe broek. En bij die nieuwe broek wil je misschien een nieuwe riem of een leuk colbert en ga zo maar door. Uiteindelijk kom je gedeeltelijk of helemaal met een nieuwe look (outfit) thuis. Dit is wat je bij het online shoppen steeds vaker tegenkomt. De vele mode webshops spelen hier goed op in, ze weten dat we hier gevoelig voor zijn en dat de meeste mensen het liefst een hele nieuwe outfit kopen.

Waar en hoe vind je een nieuwe look?

Met shop the look voor heren, ga je dus voor een compleet nieuwe look en outfit. Dit kun je helemaal zelf doen op basis van je eigen creativiteit en inzicht. Je kunt je ook inlezen uit verschillende mode magazines, wellicht heb je een stijl gezien die je aanspreekt. Je kunt natuurlijk ook in een kledingwinkel om advies vragen voor bijpassende kledingstukken. Maar is dit advies eerlijk of verkoop gericht? Daarnaast heb je niet altijd tijd om naar nieuwe kleding te shoppen, maar heb je dit soms wel snel nodig.

Er zijn dus veel plekken waar je aan een nieuwe look kan komen. Omdat tijd schaars is en we veel tijd kwijt zijn aan ons werk en gezin. Zie je de laatste jaren steeds meer online kleding shops ontstaan die hier op inspelen. De kledingbox is inmiddels een bekend fenomeen die vooral menig man al van een nieuwe look heeft voorzien. Het is een stukje gemak en tijdbesparing. Daarnaast maak je gebruik van de expertise van stijlexperts die voor mode en fashion op school hebben gezeten, en hier dus van alles af weten.

Het leukste en de makkelijkste manier om jezelf op een nieuwe outfit en look te trakteren is door middel van de expertise van deze online fashion curators (stijlexperts) Ook wel kledingadviseuse genoemd in klassiek Nederlands. ­čśë Met een kledingbox haal je met veel gemak een nieuwe look in huis en loop je er altijd verzorgd en netjes bij volgens de laatste mode trends.

shop the look voor heren

Shop the look voor heren doe je hier.

Er zijn verschillende diensten die dit aanbieden. We hebben onze voorkeur hieronder met je gedeeld. De reden waarom wij deze hebben gekozen zijn omdat dit volgens ons de beste kledingboxen zijn in Nederland. Ze werken met de beste kwaliteit kleding, goede merken. Staan voor duurzaamheid en zijn niet duurder dan in de winkel. Het uitgebreide stijladvies krijg je er gratis bij net als de thuisbezorging van je box.

Shop the look bij House of Einstein.

De beste kwaliteit kleding en duurzaamheid staat bij House of Einstein voorop. Een team voor stijlexperts staat voor jou klaar om een compleet nieuwe look met een of meerdere outfits voor je te samenstellen op basis van jouw smaak en voorkeuren. Via een telefoon gesprek maak je kennis met jou personal shopper en stelt die een nieuwe look voor je samen.

Naar House of Einstein   

Shop the look voor heren bij Outfittery.

Outfittery is een van de grotere bedrijven die een kleding box aanbied. Ze doen dit internationaal en hebben hierdoor een groot bereik en assortiment van kledingmerken waar ze mee samenwerken. Voor alle kledingboxen geld, dat je voor een sporty look, een casual, look, een meer zakelijk look en relaxing look kunt gaan. Daarnaast is er ruimte voor creativiteit en kun je alle kanten op wat betreft het samenstellen van een nieuwe look.

Naar Outfittery   

Een nieuwe look met de kledingbox van Zalon van Zalando.

Ook Zalando heeft een eigen kledingbox. Hierin doet Zalon het wel iets anders dan de andere in dit lijstje. Dit is namelijk de eerste online shopper dienst die voor zowel mannen als vrouwen outfits samenstelt. Verder werkt het exact hetzelfde. Je geeft aan wat je wensen zijn en vervolgens neemt een online stijlexpert contact met je op op je nieuwe look te bespreken.

Naar Zalon   

Compleet nieuwe outfit en look met The Cloakroom.

The Cloakroom verschilt niet veel van Outfittery en House of Einstein. Het grootste verschil zit hem vooral in het gebruik van kledingmerken. Overal gaan ze voor kwaliteit en is de kleding nergens duurder dan in de winkels. Ook The Cloakroom heeft een team van online shoppers die hun ervaring en kennis toepassen wanneer ze voor jou een persoonlijke en unieke outfit samenstellen. Daarmee is geen enkele outfit hetzelfde en kun je in je eigen nieuwe stijl en look naar buiten.

Naar The Cloakroom  

Bewaren

Bewaren

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.