Suitcase kledingbox

Suitcase

Het concept van de stijlexpert en online personal shopper zie je steeds vaker verschijnen. Het voordeel van deze online shopping diensten is dat je ook buiten je landsgrenzen kan shoppen. Dit kan natuurlijk al bij de normale webshops. Nu is ook België een kledingbox dienst rijker. Suitcase is dan wel gevestigd in België maar richt zich op zowel de Nederlandse, Franse als Belgische consument.

Hoe werkt Suitcase?

Hoewel dergelijke kledingbox / stijladvies diensten min of meer het zelfde concept hebben. Zit het verschil hem vooral in de branding van de aanbieders en de expertise en smaak van de online shoppers. Een kledingbox is iets persoonlijks, je krijgt een persoonlijke stijlexpert toegewezen. Waarmee je kennis maakt en deze een aantal persoonlijke dingen over je te weten komt. Op basis van jouw smaak en stijl. Gebruikt de stijladviseuse zijn of haar expertise en professionaliteit om een perfecte nieuwe outfit voor jou te creëren. Daarnaast zit er nog verschil in de gebruikte merken. Een kledingbox is dus erg persoonlijk en zul je eerst van meerdere gebruikt moeten maken als je echt wilt weten welke het beste voor jou is.

Via de website van Suitcase dien je eerst een account aan te maken. Dit gebeurd door eerst een paar basis vragen te beantwoorden. Dit is een belangrijk gedeelte van het hele proces, omdat je hier informatie zoals je stijl, je maten, lengte en gewicht geeft. Dit is de basis informatie waarmee jouw persoonlijke account gecreëerd wordt en je een stijlexpert toegewezen krijgt. Deze stijladviseur belt plant vervolgens een bel afspraak met je in om al je wensen met je te bespreken en zo nog iets meer over je te weten komt.

Dit kost jou max 10 minuten. Vanaf nu hoef je niks meer te doen en kun je het shoppen van nieuwe kleding overlaten aan de stijlexpert. Oftewel jouw online personal shopper. De Personal shopper gaat nu 2 a 3 nieuwe outfits voor je samenstellen. Dit gebeurd op basis van de merken waarmee ze werken. De informatie die jij hebt gegeven en de expertise en kennis van de stijlexpert. 3 compleet nieuwe outfits, van schoenen, broeken, colberts, stropdassen, hoeden tot aan schoenen en sokken toe. Overal is aan gedacht, zelfs de accessoires.

Na 2 a 3 dagen krijg jij een zeer fraaie Suitcase (Kleding box) thuisbezorgd. Of op een ander adres dat je hebt opgegeven. Nu heb je +/- 5 dagen de tijd om de kleding te passen en te bepalen wat je mooi vind, goed zit en dus wilt houden. De rest stuur je eenvoudig gratis retour en betaald je achteraf en alleen voor de items die je houd. Mocht er nu iets niet goed passen dan kun je deze terug sturen en aangeven dat er een andere maat voor moet komen of wat er mis mee is. Er wordt dan direct een andere maat bezorgd.

Giftcard.

In tegenstelling tot vele andere online personal shopper diensten zoals het onlangs gelanceerde Zalon van Zalando, of de Kledingbox van Outfittery. Heeft Suitcase ook de mogelijkheid om een giftcard te bestellen. Zo kun je een stijlexpert cadeau geven aan je vrienden. Je bepaald zelf voor welk bedrag je een giftcard wilt bestellen. Vervolgens vul je het adres in, dit kan via de e-mail of via de post. En wordt de ontvanger verrast met een giftcard waarmee hij een kledingbox kan bestellen. Wil je de giftcard zelf geven? Dan bestel je hem gewoon op je eigen adres.

Kenmerken van Suitcase.

  • Bezorgd in heel Nederland, Belgie & Frankrijk.
  • Stijladvies voor mannen.
  • Gratis bezorging en retour.
  • Achteraf betalen.
  • Kwaliteit A Merken.

Naar Suitcase   

Heb jij ervaring met Suitcase? En wil jij een beoordeling achterlaten op onze website? Gebruik dan onderstaand reactieveld.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.