Suitsupply the box office

Suitsupply The Box Office.

Het succes van de online styling en personal shopping diensten die een zogeheten kledingbox aanbieden is niet onopvallend gebleven. Het zou dan ook niet lang duren voordat bestaande (online) kleding winkels ook met een online styling service zouden komen. Een logische stap, want de kleding hebben ze al. Waar het dus allemaal begon met bijvoorbeeld de Outfittery box en de Kledingbox van The Cloakroom. Zijn dit bedrijven die zich alleen op de online styling van mannen en vrouwen richten door middel van de kledingadviseuses en stijlexperts. Deze aanbieders hebben dus verder geen online of fysieke winkel waar je losse kleding kunt bestellen. Suitsupply The Box Office heeft dat wel. En nu ook een eigen kledingbox.

Suitsupply The Box Office.

Suitsupply is een bedrijf dat over de hele wereld vestigingen waar je nette herenkleding kunt kopen. Naast deze fysieke winkels staat het bedrijf ook bekend met hun webshop waar je deze kleding kunt bestellen. De kleding winkel richt zich meer op de nette man, de gentleman. Niet zo zeer de casual look met de sneakers en een spijkerbroek maar op maatpakken, colberts, nette overhemden voor heren. Met Suitsupply The Box Office, gaan ze het concept achterna wat al langer bekend is van bijvoorbeeld The Cloakroom en House Of Einstein.

Hoe werkt het?

Via de website meld je je aan en vervolgens neemt een online stylist contact met je op om je wensen te bespreken. Dit proces is verder exact hetzelfde als bij de eerder genoemde kleding box diensten. Het enige verschil is dat Suitsupply The Box Office, gebruik maakt van hun eigen kleding en zich alleen richt op nette herenkleding zoals kostuums, colberts, smokings, jassen en schoenen uit het hogere segment. Na het persoonlijke kennismakingsgesprek met jouw eigen stylist, krijg je een door de stylist een samengestelde box thuisbezorgd met daarin een nieuwe zeer nette outfit. Vervolgens heb je twee weken de tijd om dit te passen en om te kijken of het staat zoals gewenst is.

Het mooie van dit concept is dat jezelf niet hoeft na te denken over een nieuwe outfit. Je geeft je voorkeuren door en een kleding en styling expert gaat voor je aan de slag.

Je betaald achteraf en alleen voor dat wat je houdt. De rest stuur je eenvoudig en gratis retour.

The Box Office prijzen.

Voor alle kledingboxen geld dat er van te voren niet direct een vaste prijs voor de box is. Hoewel sommige styling diensten wel met voorbeeld outfits werken op hun website is dit alleen maar om aan te geven hoe duur een dergelijke box ongeveer is. De kleding in de box wordt samengesteld op basis van jouw voorkeuren en als jij je budget aangeeft wordt hier ook rekening mee gehouden.

Andere kledingboxen.

Hoewel Suitsupply The Box Office erg mooie en kwalitatieve herenkleding verkoopt, en tegen een mooie prijs. Is het niet een complete kledingbox / styling service. Bij de bovengenoemde online styling diensten kun je alle kanten op, casual, sportief maar ook zeer netjes. Mocht je meer interesse hebben in een van deze aanbieders. Gebruik dan onderstaande knoppen om direct naar de aanbieders te gaan.

Naar House Of Einstein    Naar Outfittery    Naar Zalon   

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.