the cloakroom kortingscode / voucher

The Cloakroom Kortingscode

Als kleding box vergelijker mogen wij jou een leuke “The Cloakroom Kortingscode” aanbieden, hiermee krijg je op je eerste kledingbox bestelling € 25,- korting. The Cloakroom is een kleding box voor mannen, met de hulp van een personal shopper ook wel stijlexpert genoemd of kledingadviseuse krijg je een geheel nieuwe outfit aangemeten op basis van jouw smaak en wensen.

Hoe werkt de The Cloakroom Kortingscode / Voucher?

We hebben geen fysieke kortingscode maar een korting link, wanneer je op onderstaande knop klikt of drukt, ga je naar een speciale landingspagina waar je je kunt aanmelden, een een account kunt creëren, vervolgens wordt de “The Cloakroom kortingscode” automatisch verwerkt in je account en betaal je op je eerste bestelling € 25,- minder.

Activeer de € 25,- korting   

De Kleding box voor mannen.

Helaas is The Cloakroom voor dames nog niet beschikbaar, of dit in de toekomst zo zal zijn is niet duidelijk. Momenteel is deze kledingbox alleen voor heren beschikbaar, voor vrouwen is er de kleding box van B-Dressed. We verwachten dat er in de toekomst nog een aantal andere kledingboxen in deze fashion markt zullen verschijnen, zodra dat zo is, vind je ze op deze website.

Hoe werkt een kleding box?

We hebben het druk, en komt het gemak van een kledingbox goed uit. Vanaf een computer, laptop, tablet of zelfs je telefoon bestel je vanaf welke plek dan ook thuis of op het werk een nieuwe outfit die samengesteld wordt door jouw personal shopper. Dit gebeurd allemaal vanuit de comfort van jouw favoriete stoel of welke plek jij kiest, via de website van The Cloakroom beantwoord je een paar stijl vragen zodat de stijlexpert jouw smaak, stijl, maten enz, komt te weten, op basis van deze informatie worden er een of meerdere outfits samengesteld door de personal shopper en bij je thuisbezorgd.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.