The cloakroom voor vrouwen / dames

The Cloakroom voor vrouwen.

We hebben in het artikel over Outfittery voor vrouwen, al vermeld dat we vaak vragen krijgen van de website bezoekers of er ook een Outfittery of The Cloakroom voor vrouwen is. Deze twee bedrijven en dat geldt ook voor House of Einstein, zijn voor als nog gericht op het kleding van mannen / heren.

The Cloakroom voor vrouwen / dames.

Het mag duidelijk zijn dat The Cloakroom een regelrecht succes is, niet alleen heren maar ook dames maken er gebruik van. In dat laatste geval kunnen vrouwen een kledingbox voor hun man bestellen om ze te verassen. The Cloakroom voor vrouwen is er nog niet. Dames zullen moeten uitwijken naar de exact zelfde diensten als B-Dressed of Scottybons. Of is niet de vraag, eerder wanneer er een The Cloakroom voor vrouwen komt.

Personal shopper voor vrouwen.

De online personal shopper diensten zijn populairder dan ooit een steeds meer mensen maken gebruik van het gemak van deze kledingbox / online shopper diensten. Het cliché dat mannen niet van shoppen houden is natuurlijk niet waar. Mannen zijn misschien wat praktischer ingesteld maar houden wel degelijk van shoppen. Ook vrouwen die volgens het zelfde soort cliché wel van shoppen houden, maken maar al te graag gebruik van het online curated shoppen zoals dit zo mooi heet.

Niet alleen de kleding box voor mannen is een succes ook de kledingboxen voor vrouwen zoals Scottybons, B-Dressed en Zalon zijn een regelrecht succes. Curated shoppen door middel van een persoonlijke stijlexpert is niet alleen makkelijk en tijdbesparend. Maar ook erg leuk en een goede manier om jezelf een nieuwe look en outfit aan te meten. De stijlexperts weten alles over mode, fashion en de laatste trends. Samen met jouw voorkeuren en smaak weten ze dan ook als geen ander om jou een te gekke nieuwe look aan te meten.

Zalon is zowel voor mannen als vrouwen en helpen de kledingadviseuses je graag met een nieuwe outfit en look.

Naar Zalon   

Deze diensten bieden ontzettend veel gemak, heb jij de vele kledingbox voordelen al ontdekt? Zodra The Cloakroom voor vrouwen beschikbaar is, dan lees je dat op onze website en houden we jou op de hoogte van al het nieuws rondom deze te gekke kleding diensten. Tot die tijd is het shoppen voor je man of uitwijken naar een van de diensten voor dames.

Naar The Cloakroom   

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.