The Man Box van Zalando

The Man Box van Zalando.

De grootste mode en kleding webshop van Europa ‘Zalando’ heeft iets nieuws. The Man Box! Nog maar heel kort geleden heeft Zalando hun kledingbox gelanceerd onder de noemer Zalon van Zalando. Deze kledingdienst waarbij een persoonlijke shopper / stylist voor jou een nieuwe outfits samenstelt richt zich op mannen en vrouwen. The Man Box is duidelijk een extensie van Zalon waarmee het Duitse kledingbedrijf zich met de kledingbox dienst nog meer op mannen wil richten.

Wat is The Man Box?

Om deze nieuwe heren kleding box te lanceren hebben ze de hulp ingeschakeld van acteur James Franco. Sinds 12 maart is de commercial die James Franco naar eigen idee heeft gemaakt dan ook overal te zien en legt hij haar fijn uit wat ‘The Man Box’ precies is. Zie het filmpje hieronder.

 

Zoals je ziet is The Man Box een kledingbox voor mannen die kunnen kiezen. Het mag duidelijk zijn dat ook heren van kleding en kleding shoppen houden, echter weten mannen sneller en beter wat ze willen en is uren lang slenteren door winkelstraten totaal overbodig. Daarnaast weten wij mannen nog tal van andere activiteiten te bedenken waar we onze tijd graag aan uitgeven en liever niet te lang met shoppen bezig zijn.

The Man Box is dus in feite het zelfde concept als Zalon of elke andere kledingbox voor heren zoals de kledingdiensten The Cloakroom, Outfittery, en House Of Einstein. Met De Man Box gaat Zalando dan ook direct de concurrentie met deze boxen aan en wil het heren doelgroep aanpreken.

Hoe werkt het?

Via de website van Zalando kom je bij The Man Box, waar je deze kunt bestellen. Eerst kies je uit enkele types, wat voor type man jij bent. Ben jij een ‘on the road’ type, meer van het type ‘streetlife’. Hou je ervan om altijd netjes voor de dag te komen en is ‘on Form’ meer jou ding? Je kunt uit 6 verschillende stijlen kiezen bij The Man Box van Zalando.

Wanneer je een stijl hebt gekozen, dan kom je in het gedeelte waar je een aantal kledingstukken ziet. Net zoals je gewend bent op de Zalando webshop maar dan zijn deze kledingstukken gecureerd door een online personal shopper volgens de stijl die jij gekozen hebt. Met deze voorselectie kun jij als man sneller de kleding en stijl vinden die bij je past. De items die je kunt kiezen gaan van schoenen, broeken, sokken, jassen, overhemden tot accessoires zoals riemen, armbanden en tassen.

Wanneer je een item selecteert, krijg je ook nog een suggestie voor een complete outfit van de online personal shopper / stylist.

Ben je tevreden en wil je dit item bestellen, dan voeg je hem toe aan je winkelwagen en wordt je bestelling na het betalen bij je thuisbezorgd.

In principe komt dit concept neer op een iets snellere variant van de kledingbox en die dienst Zalon van Zalando. Waarbij het iets ander te werk gaat. Normaal gesproken, geef jij je voorkeuren, stijl, wensen en maten door aan een online stylist. Deze stelt een mooie outfit samen, wat tevens een verassing is. Nadat dit bezorgd is, kun je dit op je gemak passen. Bij The Man Box, gaat het iets vlotter en selecteer je alleen het type man dat je bent of de stijl die je wenst en je kunt direct zelf uit een fijne selectie kleding kiezen.

Wat voor type man ben jij?

Wil je liever dat een persoonlijke online stijlexpert voor jou een nieuwe outfit samenstelt? Kijk dan naar de kledingbox van Zalon via onderstaande knop. Zo kun je een nog persoonlijkere outfit laten samenstellen op basis van jouw voorkeuren, wensen en kledingsmaak. Laat je eens verassen door een kledingadviseuse van Zalon.

Naar Zalon   

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.