thuiswinkelen voor mannen

Thuiswinkelen voor mannen.

Het is natuurlijk een cliché, en helemaal niet waar dat mannen niet van shoppen houden. Ik inclusief mezelf ken genoeg mannen die van shoppen houden. Ik denk alleen dat we iets praktischer zijn. En sneller weten wat we willen. Je zou denken dat thuiswinkelen voor mannen, een dienst zoals de kledingbox voor mannen interessanter is dan voor vrouwen. Ook daar ben ik het niet helemaal mee eens. Want ook vrouwen houden ontzettend van online shoppen. Kijk alleen al naar het succes van bijvoorbeeld Zalando.

Thuiswinkelen voor mannen.

Mannen zijn over het algemeen erg praktisch en weten meteen wat ze wel of niet willen. Als ik naar mezelf kijk, dan kan ik in luttele seconden of minuten  een winkel scannen om te bepalen of ik iets zie wat ik wel of niet interessant vind. Ik weet tenslotte waar ik naar opzoek ben, of niet. Afhankelijk van de grootte van de winkel is dit voor mij dus erin en er snel weer uit. Tenzij ik iets zie wat m,n aandacht weet te trekken. Thuiswinkelen voor mannen, oftewel online shoppen voor mannen is helemaal up-coming.

Dat een kleding dienst voor heren zoals, de kleding box goed werkt is omdat het praktisch en vernieuwend is. Ik kan mezelf een complete outfit laten aanmeten door de professionele maar objectieve blik van een stijlexpert. Daarnaast ben ik niet meer dan 10 minuten kwijt. Wanneer we het over online shoppen hebben. Dan weet je dat je voor het vinden van een leuke broek of trui ook online wel wat langer bezig bent dan 10 minuten.

Het is puur gemak, je krijgt gratis inspiratie en de mogelijkheid om nieuwe outfits en of een nieuwe stijl te proberen. Smaak en stijl veranderd door de jaren heen, alleen heb je vaak wel een motivatie nodig om dit in te zien. Een kleding box is daarom een leuke en erg praktische manier om een nieuwe stijl te ontdekken.

Welke kledingdiensten voor mannen?

De kledingdienst die nu nog complete outfits aanbieden door middel van een personal shopper / stijlexpert. Zijn nu nog op een handje te tellen. Je hebt vast weleens gehoord van: The Cloakroom? Dit is een van de bekendere kleding box aanbieders in Nederland. Verder heb je nog House of Einstein die vooral voor duurzaam en bewust ondernemen kiest waardoor ze duurzame en kwalitatieve kleding kunnen aanbieden. De derde in dit rijtje en misschien wel meest populair is Oufittery. Dit bedrijf werkt exact net als de eerder genoemde kleding box aanbieders. Echter is het moederbedrijf wat erachter zit hetzelfde als dat van Zalando, het Duitse Modomoto en HelloFresh.

Dit zijn wat curated shopping betreft aanraders. Wil jij een keer het gemak en verrassende effect van een personal shopper ervaren. Dan zijn deze 3 kledingdiensten echt wat voor jou. Naast alles kledingboxen voor heren, die je hier vind. Heb je ook een aantal kledingboxen voor dames.

Of je nou man of vrouw bent. Wie vind het nou niet heerlijk om verrast te worden? In je eigen tijd en comfort shoppen vanuit je huis of zelfs vanaf het werk.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.