voordelen van een kleding box

Voordelen van een kleding box.

De kleding box is een moderne versie van een personal shopper, deze kledingadviseuses / adviseurs waren vroeger alleen weggelegd voor de allerrijksten, met de kledingbox komt daar verandering is, en kent deze box zelfs een aantal voordelen ten opzichte van een ouderwetse personal shopper. Het mag duidelijk zijn dat de moderne technologieën en het internet de wereld en hoe we met elkaar omgaan drastisch veranderd heeft. Dat brengt een hoop nieuwe ideeën met zich mee die helemaal in onze tijd maatschappij passen, deze online vorm van een personal shopper is daar een van, daarom gaan we in dit artikel de voordelen van een kleding box bekijken.

Voordelen van een kleding box.

Het is misschien een beetje onwennig maar als je er goed over nadenkt heeft een kleding box ook wel fashionbox genoemd een flink aantal voordelen ten opzichte van zijn voorloper de “personal shopper”, hieronder gaan we stuk voor stuk de voordelen van een kleding box met je behandelen.

Gemak.

Het eerste en duidelijkste voordeel van de kleding box is die van het gemak. Het shoppen van kleding neemt doorgaans erg veel tijd in beslag, winkel in winkel uit opzoek naar de perfecte jas, of outfit, veel schoenen passen om er achter te komen dat het toch je ding niet is en ga zo maar door, een beetje winkelen neemt zomaar een waardevolle dag in beslag, wat ook leuk is natuurlijk, maar waar tegenwoordig tijd erg kostbaar is komt dit niet altijd even goed uit. Daarnaast is zo,n dag shoppen naar een nieuwe outfit erg vermoeiend.

Tijdbesparend.

Tijd is kostbaar en in deze moderne maatschappij waar zoveel van ons gevraagd word door je carrière, het gezin en andere zaken hebben we maar weinig tijd, een kledingbox bied jou het gemak van online shoppen vanuit je luie stoel, dit kan op het werk of thuis zijn. Nadat je contact hebt gehad met een stijlexpert via de telefoon, Skype of via een vragenlijst, weet deze kledingadviseuse precies wat je wel en niet leuk vindt, wat jouw stijl is, je maten etc. Vanaf hier hoef je niks meer te doen, en je alleen nog te laten verassen met nieuwe outfits die gratis bezorgd worden.

Verrassend.

Als je vaak bent wezen shoppen, dan weet je dat de beste outfits meestal degene zijn die je het meest laten verassen, dit omdat je altijd op safe speelt en niet snel iets anders of nieuws durft te kopen, tot dat je het aantrekt, in de spiegel kijkt en bij jezelf denkt hé dat lijkt wel een nieuwe versie van mezelf. Met een kleding box wordt je stijl en je outfit bepaald door iemand van buitenaf, een stijlexpert, die aan de hand van jouw wensen en smaak een outfit voor je samenstelt. Dit is erg verrassend want je weet van te voren niet hoe die outfit eruit gaat zien, dit is een grote verassing en daarom een erg goede manier om jezelf eens iets nieuws aan te meten.

Je kleding afgestemd op elkaar.

Wanneer je bij een van de kledingbox aanbieders zoals: The Cloakroom, The House of Einstein of Outfittery een nieuwe outfit besteld, dan maak je een persoonlijk profiel aan, aan de hand van dit profiel wordt je er bij gehouden welke kleding je hebt besteld en wat je wensen en stijl zijn. Naarmate je langer lid bent van de online personal shopper dienst, hoe beter de stijlexpert jou kan leren kennen en alle toekomstige kleding bij je eerder aangeschafte kleding kan matchen.

Nieuwste mode en trends.

Nog een van de vele voordelen van een kleding box. Je online personal shopper bij een van de kledingbox aanbieders is een echte professional die alles weet van mode, stijl en trends. Daarnaast werken deze bedrijven samen met een selectie van de beste een meest vooraanstaande mode merken en hebben ze daarom altijd de nieuwste collectie tot hun beschikking zo dat jij altijd als een van de eerste in de nieuwste fashion rondloopt.

Achteraf betalen.

Het mooie van het hele kleding box concept is dat je pas betaald op het moment dat je besluit om de kleding te houden. Het inschrijven, het invullen van een vragenlijst over je smaak en of een persoonlijk gesprek zoals bij “The House Of Einstein” met de personal shopper is geheel gratis, de personal shopper / stijlexpert stelt geheel naar jouw smaak en stijl een of meerdere outfits samen en laat deze gratis bij je bezorgen. Nu kun jij op je gemak alle kleding passen en wat je niet wilt hebben stuur je gratis retour, het enige waar voor je betaald is voor de kleding die je besluit te houden.

Gratis personal shopper.

Omdat je alleen voor de kleding betaald, die niet duurder is dan in de winkels, wanneer jezelf deze zou kopen is de service van de personal shopper geheel gratis, elke keer weer.

Voor elk budget.

Waar vroeger de personal shoppers alleen voor mensen met een goed gevulde bankrekening waren, is er nu ene personal shopper voor elk budget. Je kunt in je vragenlijst of persoonlijke gesprek aangeven wat je budget is, welke kleding stukken je wel of niet moi vind, welke kleuren je niet mooi vindt en ga zo maar door. je kunt dus zelf bepalen of je een outfit van € 1000,- opgestuurd krijgt of dat je voor een outfit van € 400,- gaat.

Beste kwaliteit.

Dit geld momenteel voor elke kledingdienst die een kleding box aanbied, er wordt gewerkt met de beste kwaliteit kleding, deze bedrijven werken afzonderlijk van elkaar met een eigen selectie van bekende merken die voor kwaliteit kleding staan en al jaren actief zijn in de fashion scene. Zo weet je zeker dat je nooit te maken hebt met slechte kwaliteit of namaak.

Zoals je ziet is de lijst met voordelen van een kleding box erg lang, het is dan ook een goed concept en helemaal van deze tijd, als het internet en de drukke maatschappij niet hadden bestaan dan had het idee van een online personal shopper ook niet bestaan. Gemak dient de mens.

Heb jij ervaringen met een van deze kledingbox diensten, en wil je deze met ons delen, dna kan dat via het contact formulier of via onderstaand reactieveld. Mocht je een kledingbox weten die nog niet in onze lijst staat dan horen wij dat ook graag.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.