stylebox

Wat is een stylebox en welke zijn er?

De een noemt het een stylebox en de ander weer een kledingbox. Hoewel kledingbox de meest gebruikte term is voor deze kledingdienst worden termen zoals outfit box, fashion box en personal shopping ook veel gebruikt. Het antwoord op de vraag: wat is een stylebox? Is dus eigenlijk heel simpel.

Wat is een stylebox?

Een stylebox is een kledingbox (doos) gevuld met een of meerdere kledingoutfits in een aangemeten stijl. De kleding wordt op basis van jouw smaak en huidige stijl door een kledingstilist samengesteld. Je kunt je dus voorstellen dat dit heel veel voordelen heeft. Welke voordelen lees je hier.

Wat is een stylebox

Vroeger en tegenwoordig nog steeds word er door rijke mensen gebruik gemaakt van een personal shopper die in dit geval helpt bij het kopen en stijlen van deze mensen. Dit zie je tegenwoordig alleen bij hele rijke mensen die vaak ook een publieke functie hebben zoals koningen en koninginnen en hun families. Ook acteurs en bekende personen uit de media hebben voor hun werk vaak een persoonlijke styliste in dienst die hun helpt met een image en hun voorkomen.

Personal shopping voor iedereen.

Tegenwoordig kan iedereen eenvoudig de expertise van een persoonlijke stylist inschakelen. Dit gebeurt online en wordt kledingbox of stylebox genoemd. In dit blog hier wordt uitgelegd hoe deze moderne manier van online personal shopping werkt.

Hoe werkt het?

Nog even kort: Een stylebox is een vorm van online personal shopping. Waarbij je via de website van een van de vele stylebox diensten je aanmeld, een kort vragenlijstje invult en waarna een kledingstylist (jouw personal shopper) de rest doet.

Op basis van de door jou online ingevulde informatie gaat een kleding stylist enkele nieuwe outfits samenstellen. Dit kan natuurlijk ook voor speciale gelegenheden zijn of gewoon omdat je opzoek bent naar een nieuwe kledingstijl of wellicht een nieuwe broek bij een colbert dat je al eerder hebt aangeschaft. Wat dat betreft is alles mogelijk.

Voor mannen, vrouwen en kinderen.

De stylebox diensten en welke dit zijn komen we verder op in het artikel op terug. Zijn er voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Voor kinderen zijn er zelfs diensten bij die een soort van kledinghuur concept hanteren waarbij je uit een online kledingbibliotheek kleertjes voor je kids uitkiest en deze weer terug stuurt wanneer ze hieruit groeien om vervolgens weer nieuwe kleding uit te kiezen.

Voor mannen en vrouwen werkt dit anders. En shop je gewoon een leuke nieuwe outfit met de hulp van een outfitter die je helpt met het aankleden en vinden van een nieuwe stijl.

Er zijn styleboxen en online personal shopping diensten waarbij je zowel als man en vrouw terecht kunt. Maar er zijn ook bedrijven die zich juist richten op een van de twee. In dit overzicht hier kun je zien welke boxen er voor mannen zijn.

Styleboxen

Welke styleboxen zijn er?

In ons menu hierboven en op onze homepage kun je alle kledingboxen vinden. Daarnaast hebben wij een lijstje gemaakt met daarin de beste boxen gebaseerd op onze ervaringen en de reviews van onze bezoekers. Dit lijstje vind je aan de linkerkant van deze pagina. In dit lijstje staan enkele style boxen voor heren en dames. Zo zijn er Zalon en de Personal styling service van De Bijenkorf waar zowel mannen als vrouwen gebruik van kunnen maken.

Exclusief voor mannen zijn er de boxen van Outfittery, House of Einstein, de WE box en bijvoorbeeld Oger als je een iets luxer segment kleding wilt aanschaffen.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.