wat trek ik vandaag aan?

Wat trek ik vandaag aan?

Iedereen heeft het wel is meegemaakt. Vooral als je jong bent en nog op school zit waar de regels van er goed uit zien er streng zijn. Op school wordt namelijk vaak bepaald wat in is of uit is. Wat wordt de nieuwe trend en wat is juist totaal uit de mode. Veel mensen gaan hier in mee en zullen daarom ook deze levensstijl en manier van kleden doortrekken tot latere leeftijd. De vraag wat trek ik vandaag aan? speelt hier een belangrijke rol.

Tijdelijk geen outfit inspiratie, wat trek ik vandaag aan?

De veelgestelde vraag wat trek ik vandaag aan? Iets wat sommige mensen wel meerdere keren per week ervaren. Je hebt even geen outfit inspiratie en dat is erg stressvol op de vroege ochtend. Of het nou is voordat je naar school gaat of je werk je heb vaak genoeg het idee dat je niks leuks meer heb om aan te doen. Misschien dat ons blog met complete outfits voor heren je kan helpen. Zo niet lees dan vooral verder.

wat trek ik vandaag aan

Dit terwijl je kledingkast uitpuilt en je vaak genoeg nieuwe kleding koopt als je in de stad bent. Dit kan natuurlijk een simpele verklaring hebben, namelijk dat een aantal kledingstukken van je in de was liggen of nog gestreken moeten worden. Echter vaak is het zo dat je gewoon snel uitgekeken bent op je kleding en je graag weer wat nieuws wilt hebben. Hierdoor lijkt het alsof je niks meer hebt hangen wat je leuk vind wat als gevolg heeft dat je niet weet wat je aan moet doen.

Een nieuwe trend is om het gratis stijladvies van een online personal shopper in te schakelen. Hoe dit werkt lees je in dit blog

Wat aan te doen voor die ene gelegenheid?

Ook de gelegenheid kan hierin een grote rol spelen. Voor werk en dagelijkse bezigheden heb je vaak wel voldoende keuze. Maar wanneer je een outfit zoekt voor dat ene speciale moment zoals een sollicitatie, een date, een feestje zoals een bruiloft en misschien wel een uitvaart. Wat moet je dan aan doen? Hier zouden de online stylisten van We Fashion met de We box je bij kunnen helpen.

Het weer heeft ook een grote invloed op wat je aandoet.

Met de jaargetijden die elk jaar terugkomen is het ook lastig om te kiezen wat je vandaag aan doet. Wat trek ik aan bij 20 graden? Is een korte broek te koud met een t shirt? Of is juist een jeans met vest te warm. Schijnt de zon of niet want dan kan het juist nog warmer worden, maar weer kouder in de schaduw. Je krijgt er af en toe hoofdpijn van, en die vraag blijft zich maar herhalen, wat trek ik vandaag aan?

Wat moet ik aan doen als het er kans is op regen is ook zo’n vraag die veel mensen bezighoudt. Me goede blouse of suède schoen wil ik graag aandoen maar is dat dan wel verstandig, maar om nou met een regenjas te lopen is ook weer iets wat je liever niet doet als modebewuste fashion boy of girl. Je kiest namelijk vaak de outfit van de dag uit een avond voor de dag dat je het wilt aantrekken en dan is het een enorme tegenvaller als je dit moet aanpassen in de ochtend als je ziet dat de regen met bakken naar beneden komt of dat er een pak met sneeuw ligt.

what to wear today

Er is voldoende outfit inspiratie te vinden.   

Gelukkig zijn er tegenwoordig veel grote kledingwinkels in de meeste steden die een ruim aanbod aan kleding hebben met een leuke prijs en van goede kwaliteit. Hierdoor hoef je je niet altijd zorgen te maken dat die ene goede blouse verpest is door de regen want je hebt door de goede prijs en kwaliteitsverhouding er nog 1 of zelfs meerdere in de kast hangen. Je kunt ook gebruik maken van een kledingbox voor het vinden van nieuwe inspiratie. Deze zijn er voor heren en dames. Hier vind je kledingboxen voor dames.

What to wear today.

What to wear today is een uitdrukking die wereldwijd bekend is en dat zal je altijd houden omdat het belangrijk is hoe je voor de dag komt. De eerste indruk telt immers wordt er vaak gezegd. Heb je nu ook een probleem met kiezen wat je nou aan wilt omdat je niet weet of het de juiste stijl is of in de mode is? Zalando Lounge is een plek waar je mooie fashion voor een betaalbare prijs kunt vinden en veel inspiratie voor nieuwe kleding kunt op doen.

Een ander alternatief zou de outfit box van Zalando kunnen zijn. Deze is voor zowel mannen als vrouwen en heeft een groot aanbod van nieuwe mode en de laatste fashion trends

Personal styling diensten.

Dan kan je tegenwoordig ook snel en makkelijk personal styling toepassen op jouw kledingkeuze met ervaren online stylisten deze maken een outfit box voor jou online klaar door naar jouw eigenschappen te kijken die jij hebt ingevoerd. Dit wordt vervolgens naar jou toegestuurd zodat jij je eigen kledingbox met nieuwe inspirerende outfits hebt. Erg handig toch! Zo is er voor iedereen wel een manier om erachter komen wat hem of haar goed staat en of het in de mode is, maar het belangrijkste is dat je zo sneller weet wat je aan moet doen. En niet langer worstelt met de vraag: wat trek ik vandaag aan?

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.