word online stylist bij Zalando

Word Online Stylist bij Zalando

Met de komst van nieuwe start-ups die nieuwe ideeën en concepten aan het licht brengen, die vervolgens succesvol blijken te zijn. Komen ook nieuwe kansen vrij voor mensen die een nieuwe job zoeken of juist van hun hobby hun werk willen maken. Zoals dat in dit geval zo is. Want met de in populariteit toenemende online personal shopping diensten zoals House of Einstein, The Cloakroom, Outfittery en voor de dames, Scottybons en bijvoorbeeld Zalon van Zalando. Liggen de vacatures voor online stylist voor het oprapen. Heb je verstand van fashion? Word online stylist!

Word online stylist.

Online stylist, personal shopper, stijlexpert of kledingadviseuse. Allemaal termen die exact hetzelfde betekenen. Veel van deze jonge bedrijven bestaand nog geen jaar, maar zijn zo succesvol dat ze hard groeien en dus opzoek zijn naar personeel. Bij bijna alle online personal shopping diensten is het mogelijk om te solliciteren naar de functie van stylist. Sommige zoeken niet specifiek naar nieuwe personeel of hebben een vacature vrij voor online stylist. Toch is het wel mogelijk om een open sollicitatie in te sturen.

Op dit moment wordt bij Zalon, de online personal shopping dienst van Zalando, hard gezocht naar nieuwe stylisten. Sterker nog ze hebben er zelfs een leuke campagne aan gewijd. En kun je eenvoudig je eenvoudig via hun website aanmelden.

Enkele voordelen van werken als online stylist bij Zalon.

Je werkt als freelancer, en werk dus als flexibel zelfstandige voor jezelf. Je helpt klanten aan nieuwe outfits, dit kun je doen wanneer en waar je wilt. Je kun vanaf jouw favoriete plek werken en zaken doen. Je hebt de keuze uit meer dan 130.000 items van 1500 diverse merken. Al deze merken en kleding komt uit het Zalando assortiment. Voor elke samengestelde outfit, krijg je van Zalon van Zalando een zeer aantrekkelijke vergoeding. Solliciteer dus nu en word online stylist.

Dit is voor veel mensen een uitgelezen kans om voor zichzelf te beginnen als ZZP’er en een eigen bedrijf in de mode te starten. Zalando regelt bijna alles voor je, en helpt je met het opzetten van je eigen onderneming, werft klanten voor je, zodat jij van je hobby je beroep kunt maken.

Heb je altijd al affiniteit met mode en fashion gehad? Begin dan nu je eigen mode onderneming en word online stylist!

Word online Stylist   

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.