Zalon kortingscode

Zalon kortingscode, korting op de Zalando kledingbox.

Korting, wie houdt er nou niet van? Er zullen daar maar weinig mensen bezwaar tegen hebben. Nu is de lente weer aangebroken en het is weer tijd voor een compleet nieuwe outfit! Hoe leuk is het wel niet als je deze outfit kan aanschaffen met korting en mét professioneel stylingadvies? Je hoeft er niet eens meer de winkel voor in, maar het kan gewoon vanuit je luie stoel via Zalon by Zalando. In deze blog ga ik uitleggen wat de Zalon box precies is en hoe je deze kledingbox met korting kan krijgen via de Zalon kortingscode.

Wat is de Zalon kledingbox?

Zalon by Zalando is een online styling service van Zalando voor zowel mannen als vrouwen. Wellicht ken je de reclame van The Man Box met James Franco nog wel? Sinds kort is er ook een Zalon België gekomen, in navolging van landen zoals Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk en Nederland. Als klant krijg je dan een persoonlijk kledingadvies van één van de Zalon  mode-experts. De stylist van Zalando kiest uit het Zalando assortiment enkele kledingstukken en accessoires en stelt daar leuke en unieke outfits mee samen.

Zalon kortingscode

Wat er gekozen wordt, hangt natuurlijk helemaal af van de wensen en het budget van jou als klant. Eerst wordt er een stijlprofiel van je gemaakt, door middel van een zeer uitgebreide vragenlijst. Aan de hand van dit profiel kies je de stylist, die jou het meeste aanspreekt. Daarna vindt er nog een telefoongesprek plaats tussen jou en de mode-expert, om het gemaakte stijlprofiel nog eens goed door te nemen. Als de stylist de outfits voor je gekozen heeft, krijg je per mail nog een sneak preview toegestuurd. Je kan nu eventueel nog dingen afkeuren en je krijgt een goed beeld wat de stylist voor je heeft uitgekozen.

De mode-expert kan dan ook nog wat aanpassingen doen aan de gekozen stukken. De door de stylist gekozen outfits worden daarna in de kledingbox gestopt en thuisgestuurd, waar je ze rustig kunt passen. De kledingbox bevat meestal twee outfits en enkele accessoires zoals bijvoorbeeld een handtas en een paar schoenen. Dit is zodanig met elkaar te combineren, dat je meerdere outfits kan creëren.

Ook zitten er nog extra styling tips van de stylist bij, zodat je kledingstukken optimaal tot hun recht komen! Het is een leuke verrassing wat er precies uit de kledingbox komt. Wat je niet wil hebben, stuur je binnen 14 dagen weer terug, geheel gratis natuurlijk. Zo simpel en eenvoudig kan mode zijn!

Zalon kortingscode - korting op deze kledingbox

Zalon kortingscode, korting op de fashion box.

Deze fashion box van Zalando kun je nu gemakkelijk met korting bestellen met de Zalon kortingscode. Even shoppen op internet, kan je dus veel geld besparen! Je kan dit op verschillende manieren doen. Via de Zalando sale vind je bijvoorbeeld een Zalon kortingscode van 50% tot soms wel 70% of een andere Zalando korting. Maar ook door een vriend of een vriendin uit te nodigen voor deze outfit box, kun je korting krijgen. Zowel je vriend of vriendin als jij zelf ontvangt dan een Zalon kortingscode van 25,- euro. Echt de moeite waard om even te rond te kijken dus.

Natuurlijk kun je op de hoogte blijven van deze toffe nieuwe service, door uiteraard deze website of deze blog te blijven volgen. Voor een Zalon review kijk je hier. Onder andere de Marie Claire heeft deze kledingbox getest. En kwam de box goed uit de review.

Wij wensen je heel veel plezier met de adviezen van de online stylist en natuurlijk ook met je nieuwe outfits!

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.