Zalon by Zalando

Zalon by Zalando.

Ook de grootste kleding webshop van Nederland heeft haar eigen personal shoppingdienst gelanceerd. Dit is goed nieuws voor alle modebewuste mannen en vrouwen in Nederland. Daarnaast laat het zien dat de Zalando mogelijkheden ziet in deze niche binnen de kledingbranche. Zalon by Zalando heeft een aantal grote verschillen in vergelijking tot andere personal shopping diensten.

Naar Zalon   

Zalon van Zalando.

Je hebt vast weleens gehoord van de online styling diensten, zoals The Cloakroom, Outfittery, B-Dressed en of Scottybons. Dit zijn allen personal shopping diensten. Ook Zalon by Zalando is zo’n online personal shopping dienst waar een stijlexpert, vroeger gewoon kledingadviseuse genoemd, voor jou aan de slag gaat om een nieuwe outfit te creëren. Zo heb je dus nooit nooit meer outfitstress en zul je altijd netjes en goed gekleed voor de dag komen. Het grote verschil tussen de kledingbox van Zalon en andere kledingboxen is dat Zalon de eerste kledingboxdienst is waar zowel mannen als vrouwen gebruik van kunnen maken.

Zalon By Zalando

Hoe werkt het?

In grote lijnen werkt Zalon hetzelfde als bijvoorbeeld Scottybons voor vrouwen of The Cloakroom voor mannen. Het grote verschil is dat Zalon voor heren en dames is. Het begint met het aanmaken van je eigen stijlprofiel op de website van Zalon. Daar geef je precies aan wat je voorkeuren, stijl en maten zijn. Daarnaast geef je aan wat je voor een lichaamsbouw hebt en wat je absoluut niet mooi vindt. Op basis van deze persoonlijke gegevens wordt er een stijlexpert aanbevolen. Nadat je een stylist hebt gekozen, neemt hij of zij contact met je op om je wensen en stijl nog even te „finetunen“ en je beter te leren kennen. Zo kan je de stylist in het gesprek om advies vragen en kan zij of hij eventuele vragen beantwoorden. Je kunt er echter ook voor kiezen om direct jouw kledingbox te bestellen.

Nu gaat de stylist voor je aan de slag met het creëren van een passende nieuwe outfit. Voordat de kledingbox naar je wordt opgestuurd, ontvang je eerst een een voorbeeld per e-mail. Zo kun je nog aangeven of iets anders moet et cetera. Zodra alles in orde is, wordt de nieuwe outfit in een mooie kledingbox naar je opgestuurd en kun je eenmaal thuisbezorgd alles op je gemak passen en in je eigen spiegel bekijken. Net als bij elke andere dienst heb je nu enkele dagen de tijd en betaal je pas achteraf voor hetgeen wat je houdt. Wat je niet wilt, stuur je gratis retour. Net zoals bij Zalando heb je bij Zalon ook 100 dagen retourrecht.

hoe werkt zalon?

Jouw eigen persoonlijke stylist. Een personal shopper die met haar of zijn ervaring in de kleding en fashion branche voor jou nieuwe outfits bedenkt. Dit op basis van jouw wensen en smaak. Deze dienst kan je voor veel gelegenheden inzetten en heeft erg leuke voordelen. Zo is het elke keer weer een verrassing wat de stylist voor jou heeft uitgezocht. Je verwent jezelf met een nieuwe outfit net alsof je het cadeau krijgt. Ook wanneer je naar een outfit voor een specifieke gebeurtenis op zoek bent, zoals een feestje of een diner, geeft de stylist je graag advies. Doordat de stylisten bij Zalon echte fashion-experts zijn, weten zij voor elke gelegenheid een passende outfit te vinden.

Wat kost Zalon?

Net als dat je je voorkeuren en smaak doorgeeft aan de stylist, kun je ook je budget aangeven. Zalon maakt gebruik van het hele assortiment van Zalando en daarom zijn de mogelijkheden tot het creëren van outfits eindeloos. Dit kan dus voor elk budget en staat er geen vast bedrag voor. Het advies, de bezorging en het eventuele terugsturen van de kleding zijn helemaal gratis.

Zalando.

Zalon is van Zalando en daardoor heeft de stylist persoonlijke toegang tot de grootste online modecollectie van Europa. Door de grote hoeveelheid aan merken en producten zijn de mogelijkheden echt eindeloos. Je kunt er voor elk budget een kledingbox bestellen en zo gebruik maken van een personal shopper. Daarnaast betaal je niet voor de dienst, maar alleen voor de kleding, schoenen en accessoires die je wilt behouden. Je betaalt hiervoor dezelfde prijzen als wanneer je deze items zelf bij Zalando zou bestellen.

Kenmerken van Zalon.

  • Gratis persoonlijk stylingadvies
  • Online stijlexperts
  • Kledingbox voor mannen en vrouwen.
  • Achteraf betalen voor de items die je houdt
  • Gratis verzending en retour.

Naar Zalon   

2 meningen over “Zalon by Zalando.

  1. Dit is een leuke manier van jezelf laten verrassen. Ik heb vandaag mijn tweede outfit ontvangen, het uitpakken en passen is elke keer weer een groot plezier.

  2. Ik reis veel voor mijn werk. Ondanks dat ik in veel landen kom, heb ik door de drukte maar weinig tijd om echt te shoppen. Daarom maak ik graag gebruik van Zalon, zodra ik weer thuis kom na een zakenreis zorg ik dat er een box met nieuwe kleding wordt bezorgd. Ideaal en inspirerend!

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.